13 sjove dyr og info om dem

1. Røde pandaer er et af de sødeste dyr i verden. De er også et af de mest sjældne, idet der kun er omkring 10.000 tilbage i naturen.

 

2. Quokkaer er små pungdyr, der ligner mini-kænguruer. De er hjemmehørende i Australien, og de er kendt for at være utroligt venlige og fotogene.

 

3. Langsomme loriser er små primater, der findes i Sydøstasien. De er nataktive dyr, der har et giftigt bid, men de er også meget søde og holdes ofte som kæledyr.

 

4. Capybaras er gigantiske gnavere, der kan veje op til 150 pund! De er hjemmehørende i Sydamerika, og de elsker at svømme og solbade.

 

5. Axolotls er en slags salamander, der kan regenerere tabte kropsdele, hvilket gør dem udødelige! De findes i ferskvandssøer og -floder i Mexico.

 

6. Pandabjørne er et af de mest populære dyr i verden, og det er nemt at se hvorfor. Disse store, nuttede dyr er hjemmehørende i Kina og er truet på grund af tab af levesteder.

 

7. Blåhvaler er de største dyr på jorden og kan blive op til 100 fod lange! Disse blide giganter findes for det meste i kolde farvande og vandrer lange distancer hvert år.

 

8. Sæler er bedårende finnedyr, der lever i det arktiske ocean. De har en tyk pels, der holder de er varme i det kolde vand og kan blive op til 3,5 meter lange.

 

9. Kuglefisk er en mærkeligt udseende fisk, der blæser sig selv op, når de bliver truet. De findes i tropiske og subtropiske farvande over hele verden.

 

10. bladende havagamer er smukke væsner, der ser ud som om de er lige taget ud af et eventyr. Disse fantastiske dyr er faktisk i familie med søheste og lever i Australien.

 

11. okapier er flygtige skovdyr, der ligner en blanding af en zebra, en giraf og et æsel! Disse sky dyr er hjemmehørende i Congobækkenet i Afrika.

 

12. Aye-ayes er mærkeligt udseende primater, der er hjemmehørende på Madagaskar. Disse ingen nataktive dyr har lange fingre, som de bruger til at banke på træstammer for at finde insekter at spise.

 

13. Og så må vi ikke glemme hunden, uanset om det er en golden retriever, labrador eller beagle. En Beagle er en jagthund, så det er måske ikke lige til den store familie, men alle hunde er søde, og har du ikke en endnu, er det på tide at få en.