5 ideer til accessories som du kan style dit outfit med

Hvis man ikke er den fødte modeelsker, så er det nemt at komme til at iklæde sig de samme outfits om og om igen. Man finder som regel et par stabile looks, som man synes, der ser nogenlunde ud, og så kører de ellers bare på rotation. 

Hvis du kan nikke genkendende til dette, så er det måske på tide, at du får et par fif til, hvordan du kan variere disse stabile outfits, sådan at du alligevel får lidt variation ind i dit stil, uden at du skal gøre for stor en indsats for det. 

1. Prøv Ole Lynggaard smykker

På Guldbrandsen.dk kan du finde mange forskellige smykke brands – og et af dem er Ole Lynggaard. Brandet skaber nogle eventyrlige og visuelt utroligt smukke smykker, som virkelig kan være med til at tage dit basic outfit til det næste niveau.

Blandt Ole Lynggaards sortiment kan du finde alt fra ringe til armbånd, hvormed du har masser af mulighed for at finde et eller flere smykker, som passer til din personlige sti. Dertil bruger Ole Lynggaard også en del farvede sten og perler i deres design, hvormed du også kan bruge disse smykker til at introducere noget farve ind i din stil, hvis den har en tendens til at monokrom. 

Tag der for et kig på Ole Lynggaard smykkerne allerede i dag, så du snart kan får tilført din stil nogle smukke detaljer. 

2. Brug hårpynt

Mange forbinder hårpynt med barndommen, hvor man fyldte håret med spænder, klips, pandebånd og hårbånd, hvilket ikke altid skabte de mest elegante looks. Dog er det faktisk muligt at bruge hårpynt til at tilføje noget variation, sjov og personlighed til din stil. 

Inden for de sidste par år er det blevet enormt populært at sætter året med store farvede elastikker og hårklemmer. Ligeledes har store og farverige hårbånd også gjort et comeback. Hårpynt som dette vil helt sikkert peppe din stil ekstra op, samtidig med at det faktisk kan gøre det nemmere for dig at sætte dit hår. 

3. Tasker til pynt

Det lyder skørt, men faktisk er mange begyndt udelukkende at bruge tasker til pynt og ikke som en praktisk genstand. Et eksempel er for eksempel den amerikanske sanger Lizzo, som havde en mini-taske med til et af de store awardshows, som altså ikke kunne holde meget mere end et par stykker tyggegummi. 

Tasker, som udelukkende er til pynt, kan dermed fungere som et fashion-statement – et såkaldt statement piece – som du kan bruge til at få din stil til at skille sig lidt ekstra ud. 

4. Vær kreativ med din makeup

Du behøver nødvendigvis ikke købe nye ting, hvis du gerne vil variere og oppe din stil lidt op – du kan faktisk også bare gøre noget nyt med de accessories, som du måske allerede bruger. Du kan for eksempel være mere kreativ med din makeup – læg en farverig øjenskygge og skab et spændende mønster med din eyeliner. 

På den måde kan du virkelig gøre dit look mere spændende at kigge på.