De bedste støvsugere for dig med kæledyr

Der er nogle helt særlige krav til støvsuger, hvis man har kæledyr. Det er hyggeligt at have kæledyr, men der bliver godt nok også mange hår rundt omkring i huset. Her skal vi kigge lidt på, hvad du skal vælge.

Prøv en støvsugertest

Det er meget smart at bruge en støvsuger test, når du skal finde den bedste støvsuger for dig med kæledyr. Du kan nemlig finde tests, der tester netop denne type støvsugere, så du nemmere kan beslutte, hvilken støvsugeren der opfylder dine krav om pris og dine særegne behov. Sugekraft og støvkapacitet er vigtigt, når man har kæledyr, og du kan finde en støvsuger, der har det hele. Her kan du læse mere om tests af forskellige støvsugere.

Er Dyson den bedste?

Hvis du er på jagt efter en god støvsuger for dig, der har kæledyr, så er dyson støvsuger helt klart et mærke man skal kigge lidt nærmere på. Dyson har nemlig støvsugere, der er specielt tilpasset kæledyr, og dig der hele tiden skal støvsuge hår fra kanin, kat eller hund derhjemme. Alle vi, der har kæledyr, ved at det nærmest kan være et fuldtidsjob, og derfor er det rart at have en støvsugermodel, der er lavet specielt til dette behov.

Det at have en tilgængelig støvsuger, bliver også en vigtig faktor lige i den her situation. Det at man nemt kan gå over gulv, tæppe eller parket hver eneste dag med en let og håndterlig støvsuger, kan udgøre hele forskellen. Og her scorer Dyson højt. Det er nemlig en støvsuger der er ledningsfri, som man nemt kan have stående fremme – hængende i en oplader på væggen. Det er en af de magiske ledningsfrie støvsugere, der har både god sugekraft og god batterikapacitet, så man rent faktisk bliver færdig med at støvsuge, inden der er tid til at man skal oplade igen – igen.

Derfor er Dyson måske det mest oplagte valg for dig, der gerne vil investere lidt ekstra i en støvsuger, der passer til dig med kæledyr. Det er også den perfekte (og lidt fancy) gave, til en du holder af, der har kæledyr. For lige med den her støvsuger, er der nemlig stor forskel fra mange andre støvsugere.

Det er en afgørende faktor, at det bliver nemmere i det hele taget at hive den frem og gå i gag med at støvsuge. Det er også en faktor, at man bare hurtigt kan gå over mindre flader, ved at sætte et andet mundstykke på. Dyson er nemlig flere støvsugere i et, og du får flere støvsugermundstykker, som du kan sætte på – alt efter hvad du skal støvsuge. Du får altså både en håndholdt støvsuger og en ‘almindelig’ støvsuger i et, selv om den er ledningsfri. Hvis man har kæledyr, kender man også til hvor irriterende det er, at hele tiden skulle skifte støvsugerpose. Med Dyson tømmer du bare beholderen lige i skraldespanden, og så er den klar igen. Derfor er det den perfekte støvsuger for dig, der har kæledyr – du får både sugekraft og en praktisk støvsuger i et.