En glad hund er en hund der sover godt

Din hund skal sove godt

Vi mennesker elsker at sove godt. Det er fundamentalt for mennesket at få den rette mængde søvn for at vi kan præstere optimalt og leve et godt liv. På samme måde har vores hund brug for sin rette søvn. 

Det er korrekt at hunden kan tilpasse sig og sove godt i mange stillinger og mange steder. Faktisk er det bare sådan at hvis du anskaffer dig en hundeseng til hunden så gør du meget mere end blot at købe en seng til hunden

En hundeseng til hunden er en hule og tryghed til hunden

Når du køber en hundeseng til hunden er det også meget mere end blot et sted hunden kan sove. Hundesengen er et sted hunden kan søge tilflugt når den er træt eller skal slappe af. Vi har f.eks en smart Donut hundeseng hvor vores hund altid kan søge hen. 

Hunden kan søge tilflugt i sin Donut hundeseng hvis den er træt, hvis den blot vil slappe af eller hvis den er stresset. Netop det med at være stresset så er det vigtigt at hunden har sit helt eget sted hvor den kan restituere. Det kan være hvis i får mange gæster eller hunden bare har brug for ro. Så putter den i din Donut seng hvor den kender alle dine dufte og måske har et stykke legetøj med eller et kødben.

Husk pleje af din hund er en god investering

Hvis du sørger for din hund får den rette søvn og har de bedste vilkår, så har du også en hund som trives optimalt. Det betyder groft sagt at du investere i velvære til din hund og i sidste ende betaler det sig for dig, hunden og hele jeres familie.

En glad hund påvirker hele familien positivt. En af mange gode årsager til at investere i en ordentlig donut hundeseng.