Forkæl dig selv med andet end tøj og sko

Vil du gerne gøre noget godt for dig selv? Så bør du måske tage en pause fra tøjshoppingen og tage et kig på noget dejligt sexlegetøj. Særligt en vibrator vil jeg fremhæve som et godt valg. Det er for nyligt gået op for mig, hvor undervurderet vibrationerne fra dette sexlegetøj er. Så derfor har jeg valgt at lave en lille anbefaling. Herunder har jeg samlet tips og gode grunde til, at du skal forkæle sig selv med lige netop dette legetøj.

Undersøg udvalget, og find den der passer til dig

Der findes så utroligt mange vibratorer. Det kan virkelig være svært at udvælge den helt rigtige. Du kan dog hurtigt indsnævre udvalget ved at få en idé om, hvordan din skal se ud. Der findes flotte designs, men også nogle der imiterer den ægte vare. Fælles for dem alle er dog de helt vildt lækre vibrationer. Find en vibrator der passer til dig.

Sæt tid af til dig selv

Det kan være så utroligt svært at finde tid til sig selv. Jeg kender udmærket til det at føle, at dagene har for få timer, men du må ikke glemme dig selv. Derfor er mit bedste tip at lave en date eller aftale med dig selv i kalenderen. Det kan være, at du vil glæde dig og se frem til aftenen, hvis du aftaler med dig selv, at du vil sætte tid af til, at du kan udforske dig selv og din krop

Hvorfor overhovedet have en vibrator?

Fordi det er fantastisk. Derudover er her tre gode grunde:

  • Du kan have de små af slagsen med over alt. De kan nemt gemmes i tasken, så du er altid klar, hvis du lyster.
  • En vibrator kan fungere som et sjovt forspil. Prøv det sammen med din partner, og udforsk hinanden.
  • Der findes miljøvenlige genopladelige versioner af dette alsidige sexlegetøj – det er da smart.