Her burde din næste ferie gå til

Flere danskere er begyndt at få øjnene op for skønne Danmark. Der er blevet rejst meget til udlandet i diverse ferier, men flere og flere begynder nu at vende blikket indad og gøre brug af hjemlandets egne seværdigheder. Særligt har sommerhusområder tiltrukket mange danskere, grundet landets mange kyster og strande. Danmark er dog heller ikke helt kedelig eller flad. Trænger I til en dejlig ferie eller blot et par dage væk hjemmefra, er det en oplagt mulighed for at udforske landets feriemuligheder. Læs meget mere om dette nedenunder.

Noget for enhver

Jyllands vestkyst er særlig blevet populær grundet lækre strande og store bølger. Hele Vesterhavets kyster byder på flotte naturoplevelser og populære feriemål med kvalitetssommerhuse. Stedet er derfor oplagt til en sommerferie eller en forlænget weekend – det kunne være et sommerhus i Blåvand

Feriebyen Blåvand er blevet en af Danmarks mest populære destinationer grundet de mange muligheder. Byen byder nemlig på en bred og hvid sandstrand, et stort udvalg af shoppingsbutikker, smagfulde restauranter og utroligt mange seværdigheder i nærområdet. Sommerhusområdet er ekstremt familievenligt med eksempelvis en zoo for de mindre børn og et interessant bunkermuseum for de ældre besøgende. Man kan dog også opleve Blåvands historie udenfor museet. Der findes flere betonbunkere fra anden verdenskrig omkring strandene.

Der findes også en masse aktiviteter for de friske. I kan både tage en dag på golfbanen, på bowlingbanen eller beachvolleybanen. De store strande kan også bruges til drageflyvning eller ridning. Er man til aktiviteter med hjul på, kan man cykle en tur langs mountainbikeruterne i naturens skønne skove. Flere sommerhuse ligger endda også med bakker og stier i baghaven, som byder op til hyggelige gåture med alle familiens medlemmer eller blot kæresten. 

Blåvand er derudover kendt for Blåvandshuk Fyr, som findes ved Danmarks vestligste punkt. Her kan man rigtigt nye den danske kysts skønhed.

For de modebevidste øjne

Er I et par veninder afsted, er området fortsat for jer. Byen tilbyder en lang gade med lækre butikker. Det er dog ikke de kendte klassiske butikker, men blot noget meget bedre. Gågaden byder nemlig på specielle fund og lækre tøjbutikker, der tilbyder både deres egne mærke samt kendte mærkevarer. I vil ligeledes også kunne opleve en masse gode tilbud i højsæsonen og endda et outlet eller to. 

Tiden kan i hvert fald hurtigt bliver brugt på shopping blandt byens fede butikker. Det kan endda være, at I skal sætte to dage af til at shoppe, så I kan komme tilbage og snuppe alt det, I var i tvivl om. Man skal jo ikke gå tomhændet hjem fra ferie. Der skulle dog også gerne være mulighed for at købe souvenirs og gaver med hjem samt en ekstra kuffert til de mange købte ting. 

Med et sommerhus i Blåvand bliver ferien en succes – det gælder uanset om det er familien, vennerne eller kæresteparret, der er afsted. Området byder på en masse muligheder for alle. Derudover ligger byen tæt på Esbjerg, som byder på endnu flere muligheder. Så kan I opleve lidt af hvert af Danmark.