Hvad skal du have på i Smilets by?

Aarhus er en fed by at shoppe i. Aarhus har nemlig det hele. God stemning og lækre butikker. Stormagasiner og alle de kendte kædebutikker. Og så selvfølgelig det dejlige Latinerkvarter, som bugner af lækre tøjbutikker, specialvarebutikker og masser af god genbrug.

Hvis du trænger til en pause fra indkøbene, så husk at i Aarhus er der aldrig langt til hverken skov eller strand. Og så er der selvfølgelig alle de spændende museer. Så hvad du skal have på til din tur rundt i byen afhænger helt af vejret i Aarhus.

Hav altid vejret på dig

I Danmark skifter vejret altid meget. Men fortvivl ej. Med mobilen i hånden og et klik på det rigtige link, så ved du altid, hvordan vejret i Aarhus aktuelt ser ud lige nu.

På den måde kan du undgå at blive overrasket over vejret. Hav i stedet altid vejret i Aarhus på dig. Så ved du, hvad du skal pakke, og hvad du skal have på, når du bevæger dig rundt i byen.

Så ved du, inden du går ud af døren, om vejret siger kjole eller lange bukser, t-shirt eller sweater, sandaler eller sko.

Tjek vejret i Aarhus og planlæg om du skal spise frokost udenfor ved kanalen eller indendørs i en af de mange dejlige cafeer eller restauranter. Og husk hvad de siger. Der findes ikke dårligt vejr, kun dårlig påklædning. Og skulle du mangle noget i din garderobe, så findes det sikkert i Aarhus.