Hypnose vægttab- Er det noget for mig?

Lidt over halvdelen af den danske befolkning er overvægtige og ca. 17% er svært overvægtige. Ved overvægt, har man en BMI (body mass index) som er højere end 25 og ved svær overvægt har man en BMI på over 30. Det er ikke kun fysikken der lider under overvægt, men i høj grad også det psykiske. Man får åndenød, blot ved mindre udfoldelser og det kan være svært at bevæge sig rundt, og føles nærmest som en umulig opgave at dyrke motion. Når man er overvægtig, er man i overhængende risiko for at få type 2 diabetes, som kan være alvorligt helbredsmæssigt. Man er i høj risiko for blodpropper, som også er livstruende. Øget risiko for kræft. Forhøjet blodtryk og hjerte-karsygdomme. Alle de fysiske bivirkninger ved overvægt bør tages alvorligt, da de alle kan være potentiel livstruende og er man svær overvægtig, bør man søge hjælp. Derfor kan hypnose mod overvægt være en god hjælp. Af de psykiske følger af overvægt kan nævnes: Lavt selvværd, udskamning og meget andet. Man får en tendens til at “pakke sig inde” og bevæge sig mindst muligt ud blandt andre og det kan være en ond spiral, som kan være med til at ødelægge ens selvværd. 

 

Hypnose vægttab?

 

Hypnose kan være et godt værktøj til at komme overvægten til livs, og der findes forskellige hypnosebehandlinger for overvægt. En af behandlingerne kan være “gastric-band” hypnose og er udviklet, så hjernen føler mæthedsfornemmelse lang tid før, og man bliver mæt af blot mindre portioner- faktisk kan man få fysisk ubehag, hvis man indtager for store mængder mad. Denne hypnose behandling er målrettet de svært overvægtige, som af egen kraft ikke kan stoppe med at spise. En anden hypnosebehandling mod overvægt kan være, at man ændre ens “kedelige” vaner- om det er vanen med at skulle have noget sødt før sengetid, lysten til et ekstra kage eller andre automatiske handlinger, som indebære indtagelse af noget sødt. Det ændre simpelthen vores lyst og trangen til de usunde vaner. 

 

Hvem behandler?

 

Det er altid en god idé at gøre sig selv klogere på, hvad der nøjagtig er af problemstillinger, før man træffer en beslutning om hypnose vægttab, skriv evt. ned, hvad der kan tricke en til at ty til de usunde vaner. Hypnose Vejle ved J-hypnose, har gennem over 10 år, behandlet overvægt med hypnose og mestre både “gastric-band” og “de dårlige vaner”. Hypnose mod overvægt er en særdeles effektiv behandling, den er mild og har ingen bi-virkninger. Hvis du skulle have spørgsmål om hypnose vægttab, kan du altid, ganske forpligtigende, ringe på 30502503, så vil j-hypnose ved Jacob Eickhardt være klar til at hjælpe og guide.