Lingeri gør mere for dit forhold er du regner med

Mænd elsker lingeri, specielt det frække… også dem der siger det modsatte!

Er du ikke så vild med at hoppe i noget frækt lingeri, så har du nok en mand der påstår det ikke siger ham så meget. Han har hurtig fået med at du ikke er vild med at “klæde dig ud”. For ikke at skabe en dårlig stemning, giver han så dermed bare udtryk for at det ikke siger ham så meget. Han er sikkert også vild med dig uden, men faktum er jo at alt smager bedre med krydderi. 

Lingeri har altid været et udtryk for femininitet, og generelt er det noget der i vores underbevidsthed betyder forføring. Man tager det jo ikke på fordi det er praktisk, det er alt i alt bare pynt. Derfor udløser det også et eller andet i mænd. 

Hvis du ikke er vild med det eller føler dig tilpas i det!

Rigtig mange kvinder føler sig ikke smukke i noget frækt lingeri. De mener det sidder forkert eller at de ser helt forkerte ud i det. Som sådan er det hos de fleste noget der foregår i deres eget hoved. Det gælder dog også om at finde det der passer til en. Nogen duer ikke til stay-up strømper, men ser frække ud i et negligé eller måske en catsuit, der ikke laver en bred rille i låret. Det er med at prøve sig lidt frem. Du kan dog være sikker på at få en positiv reaktion hvis du overrasker ham i den slags. 

Dit selvværd vokser!

Man kan kun understrege det igen – prøv det. Når du ser hans reaktion vokser dit selvværd og selvtillid. Uanset hvor vild han er med at sidde i garagen og pudse sine alufælge, så kommer han på andre tanker når du dukker op i et lingeri sæt. Det vil uden tvivl vække en tiger i ham. Han vil have lyst til at æde dig med øjenene. Og lad os være ærlige, det er da bedste følelese i verden, når han kigger på dig med det blik.