Neo Noir er feminint og romantisk

Når du skal granske lidt i mærket Neo Noir, kan du både kigge på de eneste stykker tøj og læse om mærkets egne prioriteter. Du finder det her Neo Noir.

Neo Noir designer feminint tøj, der gør sig godt til både helt dagligdags stil og er også flot til fest. Stilen er både moderne og klassisk. Når du skøjter igennem Neo Noirs sortiment, mødes man af et bredt udvalg af de nordiske let afdæmpede farver, og brandet formår både at virke lidt minimalistisk i sit look kombineret med, at der er mange styles med romantiske finesser og detaljer, som fx flæser, diskret puffede ærmer og små mønstre på stoffet.

Neo Noir er glad for lækre materialer

Det danske brand Neo Noir siger selv, at de har et særligt fokus på, at deres tøj er produceret af lækre materialer. Når man tjekker ud, hvad de forskellige stykker tøj er produceret af, træder det også frem, at Neo Noir overvejende anvender materialer, der er kendt for ofte at være holdbare og holde sig pænt lang tid. Selvom man ikke har prøvet at vaske det, så syner tøjet, som værende af en lækker kvalitet.

Sortimentet gør, at der er brede muligheder og tøj til mange lejligheder

Neo Noir har et godt blik for tiden trends og baserer sig selv og deres design på netop de nyeste tendenser og trends. Derfor har de eksempelvis noget, der er deres sortiment udvalgt ud fra sæsonens favoritter og nuancer. Neo Noir går efter at deres design skal komplimentere alle kvinder.

Neo Noir går efter at være konkurrencedygtige og siger selv at de sikrer kunden de bedste priser på markedet. Derfor får du både et lækkert stykke tøj, og samtidig sparer du mange penge i forhold til mange andre lækre designmærker.