Prøv de lækre slips

Prøv de lækre slips 

Skal du på vej til bryllup og ønsker at se skarp ud? Så kan svaret for dig være et slips. BalderClothes forhandler et kæmpe sortiment af adskillge forskellige afstøbninger af slips hos os finder du brede slips, som en sjov onkel vil have eller tyndeslips til dig som vil se godt ud når du skal ind til møde. Her vil man endvidere finish dit look med en slipsenål, som smart og lækkert organisere ens slips og gør at ens styling er lige i øjet.  
Skal man til jule tam tam med arbejdet? 
En af de normale situationer man anvender slips er hvis man samles om den traditionelle julemad sammen med kollegaerne til jule tam tam, der har vi den ideelle mulighed til dig der ønsker med et specielt juleslips. Her har vi et sort udvalg af slips der går lige ind til julefrokosten. Her har vi slips med smarte mønster.  
Gør du en dyd ud at gøre dig pæn? 
Om man er underviser, direktør eller noget helt 3. så kan slipsenålen være dit yndlings valg for at få dit look til at hænge sammen. Slipsenålen er til dig som særdeles vil gøre noget ekstra ud af ens look. Her kan det være smart at farvesammensætte slipsenålen med dit ur, så hvis du har en guld accessorie, så vælg en guldslipsenål, så ens outfit er velovervejet og at ens viden på mode skinner igennem og kanimponere dine venner 
Brug for rådgivning 
Hos os finder du et stort udvalg af slips i mange afstøbninger. Her kan vi rådgive en til hvilket slips, som passer sammen med hvilket jakkesæt. Så du får en second opinion eller en anbefaling om hvad der kan passe godt sammen. BalderClothes har igennem en længere tid arbejdet med slips og ved dermed hvad, der er værd at vide og hvad man skal overveje, når man skal vælge et slips.  

Det ideele valg 

BalderClothes værdsætter kvalitet og du vil se at mange af vores slips er lavet af silke, så det er let for en at binde. Her ser du samtidig at BalderClothes slipsenåle er i enkle og stilrent design. Så du er sikker på at slipset ej kommer til at være i vejen for dig eller være for meget. Med en slipsenål får du en smart accessorie, som er let for dig at bruge. Vores udvalg heraf er i guld og sølv, så den sikkert er til at se på slipset, så man kan identificere den ekstra detalje du har påført sit look.  
Den praktiske løsning 
Man skal ikke udelukkende vælge en slipsenål for at sammensætte stilen, en slipsenål kan assistere en, når de første par øller er kommet indenbords. Den assistere dig nemlig ligeledes med at holde styr på slipset, så den ikke flyver ud til den ene side og dermed får dit slips skævt. 
tonsvis af farver 
Er man den farverige type, som nyder farver i ens påklædning og har søgt efter hjemmeside, hvor man kan købe slips i utallige forskellige farver? Så bør du ej lede mere, vi har slips i flere farver og mønstre. Både med polkaprikker og med helt klassiske slips med en farve som er gennemgående i slipset.  
Vil du have noget helt specielt eller specifikt? 
Hvis man har etønske til hvordan ens slips bør se ud eller man har et motiv i hovedet med et speciel mønster eller farvekombination. Kan man efterspørge det ønskede slips ved BalderClothes og BalderClothes vil gøre alt for at få det hjem til en!