Roomformore – den nye komet indenfor boliginteriør

Kender du webshoppen Roomformore? – Så er du gået glip af noget. Det er en dansk side, som sælger moderne boligindretning og interiør som skiller sig ud fra mængden. Har du et kontor du skal have indrettet? Eller måske er det stuen der trænger til at blive moderniseret? Så har Roomformore nemlig lige det du står og mangler. Der er alt fra lamper, stole og spejle. Deres sortiment er nøje udvalgt og der er en ide bag hvert et produkt på hjemmesiden. Og er der noget især kvinder elsker, så er det at indrette boligen med interiør af det bedste kvalitet og design. 

Forkæl dig selv med lækkert til boligen

De færreste af os køber sjælendt nye møbler, eller nyt interiør til boligen, medmindre noget decideret er gået i stykker og ikke længere er brugbart. Men vi burde forkæle vores bolig med nye ting, fordi det på sigt vil gå hen og skabe glæde. Ens hjem er der hvor man lader batterierne op efter en lang arbejdsdag, og det er derfor vigtigt at man føler sig godt tilpas. I stedet for at man kører den samme stil med neutrale farver, kunne man prøve at skifte den hvide kommode ud med en mere ualmindelig farve. Små ting kan gøre en stor forskel i et rum og på ens humør. Nogle gange skal der ikke så meget til før at man føler at der er sket en stor forandring. Der er ingen der siger at ens bolig skal se sådan ud resten af tiden. Man kan skifte lidt ud efter behov, om så det er de lidt mindre ting, som farverne på puderne i sofaen. 

Skabe små forandringer

Som nævnt før, så kan selv små forandringer skabe mere glæde i sin hverdag. Små ændringer i ens farvevalg eller udskiftning af en bestemt stilart til en anden. For ikke at køre surt i ens boligindretning, kan man med fordel rykke lidt rundt på møblerne og ændre indretningen i rummet. Det er sundt for hjernen at nogle ting bliver forandret i ny og næ, og det vil være en oplagt mulighed at ændre i boligindretningen. Har du normalt meget tomme vægge? Så kan du købe plakater fra minida og se hvordan et rum kan blive forandret ved hjælp af at der bliver sat nogle fine og inspirerende plakater eller malerier op på væggene. 

Forandringerne behøver ikke at vare forevigt

Hvis du beslutter dig for at rykke om i stuen, kan du prøve at skabe en anden form for hygge end hidtil. Det kan skabe nogle nye rammer i familielivets dagligdag, og måske viser det sig at fungerer meget bedre ind i rummet, end den gamle indretning. Viser det sig at det ikke fungerer at rykke rundt, eller måske har du ikke muligheden eller pladsen til at rykke om, så kan man udskifte forskellige interiør ud i stedet for. Det kunne være puderne, vaserne på kommoden, udskifte malerierne med nye plakater af nye motiver. Små forandringer kan også skabe glæde.