Sådan finder du de rigtige festkjoler

I dag bliver vi inviteret til alle mulige slags arrangementer. Specielt på de sociale medier bliver vi bombarderet med invitationer, og nogle gange kan det blive lidt uoverskueligt. Det er dog selvfølgelig ikke et krav, at vi tager til alle disse arrangementer. Men med så mange nye arrangementer, kan det nogle gange være svært at vide, hvilket tøj man skal tage på, hvis man vælger at gå.

Hvis arrangementet du skal til er en fest, så er en festkjole et meget oplagt valg. Men der findes jo et ekstremt stort udvalg at festkjoler, og ikke alle festkjoler passer til alle typer arrangementer. Hvis du derfor er i tvivl om, hvilken kjole du skal tage på, er det en god idé, at spørge dem, der står for arrangementet, hvilket tøj er passende at tage på.

Ofte vil der også stå en dress code, så som smart casual, på invitationen, som giver en indikation om, hvilken kjole vil være mest passende. Men alligevel kan det være svært at finde den helt rigtige kjole. Selvom det kan anbefales at spørge arrangørerne, så kan det være, at det ikke er muligt, eller at du bare ikke har lyst til det. Derfor får du her nogle tips til, hvordan du selv kan regne dig frem til, hvilken festkjole vil være mest passende.

Arbejdsrelaterede fester

På det fleste arbejdspladser bliver der arrangeret mange årlige fester, blandt andet julefrokoster og sommerfester. Derudover tager nogle til fester med kunder, for at skabe relationer til kunden udenfor arbejdsmiljøet. Disse arrangementer har ofte dress codes, der hedder smart casual, dressy casual eller business casual.

Til disse arrangementer og dress codes, er en nederdel, silkeskjorte og højhælede sko en perfekt kombination. Generelt passer nederdele og andre afslappede kjoler perfekt til disse type arrangementer, men hvis du ikke helt er til silkeskjorter, er der andre mindst lige så gode alternativer. I stedet kan du kombinere nederdelen eller kjolen, med pæn langærmet trøje eller en top.

Sociale arrangementer

Når man tager til sociale arrangementer i fritiden, er det en god idé at løsne lidt mere op, i forhold til et arbejdsrelateret arrangement, hvor man skal se lidt mere professionel ud. Her en simpel kort flæse kjole en fantastisk festkjole. Med en simpel flæse kjole kan du nemlig nemt sætte dit eget præg på kjolen med lidt tilbehør, så din kjole virkelig vil udstråle din personlighed.