Sådan finder du dit makeup look til din kommende fødselsdagsfest

Makeup er for mange ganske sjovt at begive sig ud i. Det er en måde hvorpå vi kan få lov at udfolde os kreativt. Der findes så mange forskellige makeup looks- og genre, så det handler egentlig bare om at gå på opdagelse i makeup universet, og finde ud af hvad der passer bedst til dig. Dog kan du her i artiklen læse en guide til, hvordan du finder det helt rigtige look til din fødselsdagsfest.

 

Find ud af, hvad for en fest du ønsker at holde

Selvom der ikke nødvendigvis behøver at være ét specifikt makeup look der passer til en hvilken som helst anledning, så kan en god tommelfingerregel være, først og fremmest at finde ud af, hvad for en type fødselsdagsfest du har planer om at holde.

Hvis det er en hyggelig middag med dine forældre, så kan et flot naturligt look med glimmer måske være en god mulighed. Hvis det er et arrangement med dine bedste veninder, så er en rød læbestift og nogle smokey eyes måske at foretrække. 

Men hvis du har planer om at holde den helt store fest med cocktails catering og hele molevitten, så er du måske mere tilbøjelig til at give den gas med makeuppen også. 

Selvom der, som tidligere nævnt, ikke er nogen grænser for, hvad du kan have på hvor og hvornår, så er der ikke noget at sige til, hvis du gerne vil få lagt en ekstra speciel og flot makeup til et større arrangement.

 

Øvelse gør mester

Hvis du går og glæder dig til din store dag, så har du måske allerede gjort dig nogle tanker om, hvad for et makeup look du bør vælge. 

Er du dog i tvivl, så hvad med at bruge tiden på at øve dig lidt? Der er ingen skade i at prøve sig lidt frem, for at finde ud af, hvad der ville være bedst til festen.

Nogle gange kan øvelse hjælpe os til at finde lige den makeup vi søger. Det handler om at være kreativ og udforske de forskellige muligheder lidt. 

Hvem ved, måske opdager du en helt ny makeupstil, som du bare skal have på til din fødselsdag?