Sådan indretter du spillerrummet, så du kan nyde stilheden når du spiller casino

Er du en vaskeægte spillefugl, der ikke kan nøjes med at spille i den lokale spillehal eller den ene gang i livet, du endelig tager dig sammen og rejser til Las Vegas? Hvorfor ikke tage spillehallen med hjem og indrette et decideret games room, hvor du kan spille fra morgen til aften i stemningsfyldte omgivelser?

I denne artikel har vi samlet en række forslag til det, du skal have fat i, når du skal indrette et games room. 

Enarmede tyveknægte er et must

Intet Las Vegas i Lemvig uden en eller flere enarmede tyveknægte. De er i sig selv et symbol på Las Vegas og alt, vi elsker ved det. Og så er det muligt at bruge timevis foran maskinerne, der kan have forskellige temaer og genrer, hvorfor du med sikkerhed kan finde en model, du vil synes om.

Det kræver selvfølgelig, at du har plads til dem, og skal du have en nyere udgave, kan det godt løbe op i flere tusinde kroner. Du kan også overveje at købe en brugt model billigere på fx DBA. Mangler du pladsen, kan du altid bare opsætte en computer og spille på nettet – eksempelvis på https://www.cozino.com/dk/.

Bordtennis, bordfodbold eller pool?

Hvis du vil køre med det traditionelle games room, skal du have fingrene i enten et bordtennis-, bordfodbold- eller poolbord. Vælg dit foretrukne spil og placér det så vidt muligt i midten af lokalet. Her fungerer det som alteret i kirken, der er centrum for hele spillerummet.

Det kan være en større udgift, hvis du skal købe dem fra ny, men heldigvis er der rigtig mange billigere, brugte modeller i en prisklasse, hvor alle kan være med. Har du plads til flere borde, kan du naturligvis sagtens investere i disse. Det vil kun gøre hele lokalet endnu federe. 

Uden mad og drikke duer helten ikke

En ting er selvfølgelig selve de spil, der skal være omdrejningspunktet for dit games room. Noget helt andet er, at du selvfølgelig ikke må gå ned på mad og drikke, når du spiller alene eller med gutterne. Derfor skal du have fat i en minibar, et køleskab, og hvis du virkelig mener det seriøst, et fadølsanlæg. Så behøver du aldrig forlade dit spillerum for at hente snacks eller noget at drikke. Disse ting er på alle måder prikken over i’et, som sandsynligvis vil betyde, at dine venner bliver grønne af misundelse, og at dit games room bliver et samlingspunkt for hele gaden. 

Vi håber, at du har kunnet bruge ovenstående råd til dit games room. Har du indrettet et fedt spillerum? Vis os det endelig i kommentarerne og husk, at invitere mor med.