Sådan kan du få råd til sommermoden i 2019

Det kan godt være, at det ikke er sommertøjet der frister super meget i øjeblikket, men det kan være en god ide at tænke på økonomien, så du kan få sparet penge nok op, så du har råd til den lækre sommermode.

Der er nemlig ikke mere end små fire måneder, før det begynder at blive rigtig lunt i vejret igen, og så er det frem med sommerkjoler, shorts og solbriller for den helt store femøre.

Herunder kommer der et par tips til, hvordan du kan spare penge op, så du har råd til at fylde dit klædeskab med den helt store sommerkollektion. Du har også mulighed for at bruge Låneberegneren.dk til at udregne et lån, hvis der mangler lidt plads i økonomien.

Du kan forhandle med dine forsikringsselskaber

Et af de områder hvor vi danskere simpelthen er for blide, er i forbindelse med de aftaler vi har lavet. Har du skrevet en forsikring med et forsikringsselskab for flere år siden, så er der altså stor sandsynlighed for, at du enten kan få en bedre pris hos et andet selskab, eller at du kan få dem til at forhandle din pris længere ned.

Det er især på en bilforsikring, at dette vil være en mulighed. Det kan både skyldes, at du er blevet ældre og dermed har fået mere anciennitet, eller at bilen er gået hen og blevet mindre værd, og dermed er forsikringen ikke ligeså dyr.

Hvis du griber knoglen og kontakter dit selskab, så vil de helt sikkert gå med til en lavere pris, ellers kan du bare finde et nyt sted.

Gør det samme med fitness og telefon

Det samme kan du faktisk gøre med dit telefonselskab. Har du været en loyal kunde igennem længere tid, så kan du ringe til dem og fortælle dem, at du ønsker et bedre tilbud, da du er blevet kontaktet om et bedre abonnement hos en konkurrent.

Hvis de mod forventningen ikke skulle sige ja, så kan du bare finde et nyt selskab, da priserne konstant falder på de nyeste abonnementer.

I et fitnesscenter bliver det svært at sænke prisen, men til gengæld kan du få reduceret din pris, hvis du nedgradere, så du ikke kan gå på hold, eller hvis du helt melder dig ud. Benytter du sjældent dit center, så kan du spare mange penge ved at melde dig ud.

Læg få penge til side

Hvis du tager 10 kroner og lægger til side den første dag i ugen, og dagen efter bliver det yderligere 10 kroner, så vil du på syv dage have sparet 280 kroner op om ugen. Det bliver til lidt over 1200 om måneden, og så vil du kunne spare knap 5.000 kroner op, inden du skal begynde at købe dit sommertøj.

Ser det helt håbløst ud, så kan du også kigge efter, hvor du kan finde det billigste lån.