Sådan kommer du af med din kanin på bedste vis

Købte du for nogle år tilbage en kanin til ungerne? Er din nu blevet trætte af kaninen og gider ikke passe og pleje den på ordentlig vis? Dette er selvfølgelig meget ærgerligt. Det kan også være at det strider imod den aftale, som du lavede med dine børn ift. at få kanin, og det er selvfølgelig også træls. Det kan være nødvendigt at du kommer af med din kanin. Kom af med din kanin på allerbedste vis. Dette kan du læse mere om her.

Løs hverdagens problemer

At skulle finde et sted, hvor man kan komme af med kaninen, er i den grad et hverdagens problem. Derfor kan det alligevel fylde meget for dig. Hvis du gerne vil have noget hjælp til at løse de problemer, som du møder i din hverdag, så kan du læse mere på modsvar.dk.  På denne hjemmeside skriver de om alt mellem himmel og jord. Du kan finde et utal af artikler, som er skrevet for at inspirere eller hjælpe dig. Hvis du en dag møder et andet problem end det med kaninen, så kan du altså overveje at besøge denne hjemmeside for at lede efter hjælp. Selvom at det er et problem, der hører til i hverdagen, når du skal finde ud af at skaffe dig af med din kanin, så kan det stadig fylde noget. Derfor er det vigtigt, at du får løst dette problem på en god og ordentlig måde. Du skal ikke rende rundt med dårlig samvittighed.

Kontakt et dyreinternat

Kom af med din kanin ved at kontakte et dyreinternat. Dette er din første mulighed, og det er den mulighed, som altid står åben. Der findes en del dyreinternater rundt om i landet, som kan tage imod fx din kanin. Det gode ved at komme af med din kanin til et dyreinternat er, at du er sikker på, at din kanin bliver behandlet ordentligt. På mange dyreinternater går de op i dyrevelfærd, og i nogle tilfælde var selve formålet med internatet at hjælpe dyr, som ellers ville blive forladt eller mishandlet. Ulempen er, at du ofte skal betale lidt for at få din kanin i dyreinternat. Kom af med din kanin til et dyreinternat. Her vil de forsøge at sælge din kanin videre, og de vil give kaninen et godt liv.

Få hjælp af en sælger

En anden mulighed du har, er at kontakter den, som solgte kaninen til dig i første omgang. Kom af med din kanin ved at tage kontakt til sælger. Ofte kan sælger hjælpe dig. Nogle sælgere tager nemlig kaniner tilbage igen, hvorefter de kan forsøge at sælge dem videre. Dog er det ikke alle, som sælger kaniner, der vil være villige til at gøre dette. Hvis din sælger ikke vil tage imod kaninen, har du også en tredje mulighed. Kom af med din kanin ved at forsøge at sælge den brugt. Dette kan du gøre i diverse onlineaviser – fx Den blå avis eller Gul og gratis.