Snyd ikke dig selv for besparelser på dyrefoder online!

Foder til kaniner kan være dyrt og det kan derfor være rigtig rart at spare penge på kaninfoderet. Det gælder faktisk både foder til kaninerne, men også de godbidder man kan købe til dem, deres strøelse og deres stråfoder. Kaniner skal nemlig have en del forskellige foder for at trives og derfor er det dejligt når man kan spare penge på det og det kan du online!

Spar penge på kaninfoder

Kaniner spiser tørfoder ligesom så mange andre dyr også gør. Det er primært det foder der mætter dem og som giver dem de vigtige vitaminer og mineraler som de skal bruge for at trives godt. Derfor er det også vigtigt at det er et godt foder man vælger at give dem her, da det er vigtigt at det indeholder alt hvad din kanin skal bruge for at trives. Men kvalitetsfoder kan være dyrt, derfor kan det være rart at kunne finde det billigt online og det kan du hos Petuniverse.

Stråfoder til kaniner 

Kaniners tænder vokser igennem hele deres liv og det er derfor utroligt vigtigt at kaninen altid har noget at tykke på, sådan at de kan slibe deres tænder ned selv. Det er blandet andet det man bruger stråfoder til. Kaniner skal derfor altid have adgang til stråfoder såsom hø, for at de vil trives have det godt. hvis deres tænder bliver for lange, så kan de ikke spise ordentligt og det vil desuden også være smertefuldt for dem.

Godbidder til kaniner

Kaniner kan ligesom alle andre dyr også godt lide at få godbidder. Derfor kan du selvfølgelig også finde et stort udvalg af godbidder til kaniner hos Petuniverse. Det gælder både små godbidder som kaninerne vil kunne spise i en enkelt mundfuld men også gnavepinde som de vil kunne have glæde af over længere tid. Med en god gnavepind vil kaninerne både få noget lækkert at spise, samtidig med at de vil passe godt på deres tænder.

Gulerødder, grønt og salat

Både gulerødder, agurk og salat vil din kanin også meget gerne have og det kan du også sagtens give den med god samvittighed. Det vil også være super lækkert for din kanin at spise. Men det er kun snacks og kan ikke bruges direkte som kaninfoder. Derfor skal din kanin også have adgang til både sit gode tørfoder og stråføder i løbet af dagen, som du kan finde billigt online.