Tid til at prøve nye ting

Jeg prøver hyppigt på at forny mig. Dette gør jeg, fordi jeg tror det er sundt at prøve nye ting og bryde de daglige vaner. Derfor minder jeg mig selv om at prøve noget nyt cirka en gang om måneden. Det kan være indenfor stort set alle aspekter af mit liv. Denne måned vil jeg prøve et nyt produkt og en ny hobby.

Find et nyt dagligt produkt

Jeg har en yndlingsparfume, som jeg stort set går med hver dag. Jeg er rigtig glad for parfumen, men jeg tænker dog også, at det måske er ved at være på tide at prøve noget nyt. Jeg er nemlig blevet så vant til min sædvanlige parfume, at jeg knap nok lægger mærke til den længere. Dette ser jeg som et tegn på, at jeg bør prøve noget nyt.

For at vælge en ny parfume har jeg besøgt flere forskellige butikker. Jeg har prøvet at gå efter en duft, der er noget anderledes end den, jeg normalt er vant til. Der findes masser af gode parfumer, og jeg vil altså nu prøve noget, der ikke lugter som det gamle. Jeg har normalt gået med en meget blomstret parfume, så nu vil jeg prøve noget, der er mere friskt. Her har jeg fundet ud af, at en Calvin Klein parfume kunne være et rigtigt godt valg. Der er et stort udvalg og mange af parfumerne dufter både anderledes end, hvad jeg er vant til, men også rigtig godt.

Min nye hobby

Denne måned har jeg valgt, at jeg vil lære at strikke! Det er noget, jeg har lært for mange år siden i håndarbejde i folkeskolen, men da jeg ikke har gjort det siden, har jeg stort set glemt det hele. Efter at have set alle de flotte ting, andre strikker på Instragram, er jeg blevet inspireret og motiveret til selv at kaste mig ud i denne kreative hobby.

For at komme i gang på den bedst mulige måde har jeg sørget for at købe godt garn i form af Drops garn. Jeg vil nemlig give mig selv de bedste chancer for at klare mig godt, og derfor er det vigtigt at have garn, der er nemt at arbejde med, og som derudover giver resultater, der er bløde og slidstærke.

Jeg har tænkt mig at begynde at strikke mens jeg ser min yndlingsserie om aftenen. Jeg vil desuden sørge for at starte med nemmere opskrifter og langsomt skrue op for sværhedsgraden.

Det sunde ved fornyelse

Jeg tror på, at det er sundt at forny sig. Hvis man altid bare holder sig til de samme, kendte ting, bliver man ikke udfordret, inspireret eller motiveret. Det er sundt for hjernen at skulle lære nye ting, og det kan desuden gøre rigtig mange gode ting for mit daglige humør, når jeg er i gang med at lære og prøve nye ting, som jeg ikke har gjort før. Selv en lille detalje som en ny parfume er med til at hjælpe mig med at bryde mine daglige vaner og minde mig om at se ting på nye måder.