Tjen penge online

Der er mange gode måde at tjene penge på, men hvem drømmer ikke om at sidde i sofaen og tjene lommepenge til ferien, eller måske endda få det gjort til et fuldtidsjob. Her kommer en række tips og tricks til hvordan du kan tjene penge online.

Sælg ud af dit gamle tøj

Det er de færreste der tænker over hvor meget guld de egentlig har i skabet. Ikke sådan 24 karat, men tæt på. Der er nemlig et kæmpe marked for brugt tøj i Danmark, og dukker hele tiden nye portaler og hjemmesider op der gerne vil være mellemmand mellem dig og køberen. Det betyder altså, at du har gode muligheder for at omsætte dit brugte og henlagt tøj til kontanter.

Facebook er også en god salgskanal for brugte ting, det er faktisk ikke kun tøj man kan sælge for gode penge her, en alt brugt i huset som har en værdi. Det er de færreste der ikke engang imellem har brug for at få ryddet godt og grund op i gemmerne.

Tilmeld dig fiverr.com

Fiverr.com er en tjeneste der tilbyder alle at sælge en digital service til nogen andre. Det kan fx være at oversætte en tekst fra et sprog til et andet, eller at designe et logo. Uanset hvad man er god til med en computer så findes en mulighed for at sælge det som en service derinde. Ulempen ved Fiverr er dog, at det er forholdsvis små man tjener i hver handel, så der skal sælges noget produkter før det giver lommepenge til ferien.

Lav en hjemmeside og tjen penge på reklamer

Det er måske ikke en hurtig løsning, specielt ikke hvis du ikke allerede har en hjemmeside. Hvis du derimod har en vel besøgt hjemmeside, så kan du med rigtig få klik gøre den til en ren pengemaskine. Der findes på nettet række udbydere af reklame programmer. Det betyder i bund og grund bare at de er mellemmændene når du gerne vil finde reklamer der matcher indholdet på din hjemmeside.

Lav bruger undersøgelser

Der er efterhånden en del firmaer der leder efter almindelige danskere til at gennemfører brugertests af hjemmesider. Den store efterspørgsel skyldes at mange virksomheder, både store og små, har fået øjnene op for værdien i en god og brugervenlig hjemmeside.

Det betyder derfor også at der er penge at tjene, hvis man har tid og lyst til at gennemfører disse tests. Der betales ofte med gavekort til forskellige butikker, men der kan også mange steder ske en kontant betaling.

Du kan også bare låne penge

Hvis du absolut ikke gider lave noget, så kan du også bare låne penge. Nettet er fyldt med muligheder for både store og små lån, så det betyder altså at du også sagtens kan klare det fra sofaen. Inden du kaster dig ud i et lån, anbefaler vi dog at du laver et budget der anskueliggør de månedlige udgifter. Det skulle hjælpe dig til om det er en god beslutning at låne pengene.