Tjen penge på Youtube

tjen-penge-paa-youtubeYoutube er et kæmpe medie, som alle bruger mindst et par gange om ugen. Du kender det garanteret selv, om du så skal finde musik, sjove videoer, shows er lige meget, du finder det hele på youtube. Youtube er blevet så kæmpe stort, at ca. 800 millioner mennesker hver måned besøger Youtube.com, og dagligt bliver der set 4 mia. videoer.

Der må derfor siges, at være et kæmpe økonomisk potentiale i Youtube, som jeg vil lære dig at få del i dette indlæg. Der er mange, der i dag tjener millioner af kroner på sin Youtube-kanal, fordi de enten har en eller flere populære videoer på Youtube.

Tjek f.eks. videoen ”David after Dentist”, som har haft kæmpe succes, og familien bag har tjent flere millioner på denne video og nogle få andre. Nogle har en kanal, hvor de lægger videoer op regelmæssigt, og Youtube angiver at der er flere hundrede, der tjener 6 cifrede beløb i dollars. Der er dermed flere hundrede på Youtube, der tjener mellem ca. 560.000 kr og 5.600.000 kr

Sådan kommer du i gang

Når man vil tjene penge på youtube er man nødt til at lave en eller flere videoer og lægge dem op på Youtube. Youtube godkender nemlig ikke hvem, som helst når det kommer til deres Partnerprogram. Partnerprogrammet er det du skal være en del af, hvis du ønsker at tjene penge på Youtube. Hvis du er en del af dette program tjener du størstedelen af de penge dine videoer generer i form af Adsense-reklamer.

Det er endnu ikke muligt for personer i Danmark at blive en del af partnerprogrammet med mindre Youtube henvender sig til en, hvis man har mange visninger og/eller abonnenter. Du kan dog få nogle i udlandet til at oprette en konto med partnerprogram til dig, hvis du kender en i udlandet. Hvis du er rigtig dygtig (ved ikke om det er lovligt, så jeg fraskriver mig alt ansvar), så kan du lave din IP-adresse om, så man tror du er fra f.eks. Tyskland.

Frygt dog ikke, partnerprogrammet vil helt sikkert blive tilgængeligt for almindelige danskere indenfor en overskuelig tidsramme. Ellers må du bare begynde at lave en masse gode videoer, få en masse views og abonnenter, og så vil Youtube helt sikkert lægge mærke til dig. Du skal dog lægge videoer op, du helt selv har lavet. Du skal have rettighederne til det, du lægger op, og må ikke bare lægge hvad som helst om. Så find en god idé til din kanal.

En 17-årig dansk pige tjener f.eks. 5000 kr. om måneden på at lave engelske videor, hvor hun laver en masse spas, du kan finde hende under brugernavnet “Milkfire” på Youtube.

Held og lykke med dit Youtube-eventyr! Hvis du har nogle spørgsmål, skal du være velkommen til at skrive en kommentar nedenfor!

OBS: Hvis du mangler penge, men ikke har ideerne til en spændende Youtube kanal, er en anden mulighed at låne penge online gennem låneportalen Kviklaan-info.dk eller se her.