Underholdning i bilen – Sådan underholder du dine børn i bilen

Når man er på farten, så er der ikke noget værre end spørgsmålet ’’hvornår er vi der?’’ og dette begynder lige så snart at dine børn begynder at kede sig. Det er ikke særligt interessant at sidde på bagsædet og lave ingenting som barn og vi kender det selv fra dengang det var os selv. Men hvordan kan man underholde sine børn for at de lange køreture ikke bliver kendelige? Her kommer vi med nogle forslag, som med garanti falder i god jord for de små. Hvis barnet er en baby på under 2 år, så skal du dog have fat i nogle babyting i stedet. 

Spil på telefonen

Hvis du har en smartphone, så har du sikkert også mulighed for at hende spil til den på app store eller google play. Her kan du med fordel vælge nogle børnespil som du downloader inden i skal ud og køre for at sikre at der er sjov til køreturen. Du kan også vælge at bruge en side som spilbørn.dk hvor der ikke skal downloades spil, men spillene spilles direkte i browseren på telefonen. De har et udvalg på over 200 spil, så der burde være nok til køreturen uanset hvor lang den er.

Film på tabletten

Der er også mulighed for at anskaffe sig en tablet, hvis man ikke allerede har en i hjemmet. For i dag så er det utroligt let at streame film uanset hvor man befinder sig i verden. Hvis i skal på ferie og vælger en kør-selv ferie, så kan timerne gå hurtigt for børnene ved at se børnefilm på tabletten. Her kan man se film på nettet hos steder som Viaplay eller Netflix så man slipper for at hente film direkte ned på den. Hvis du ikke har mulighed for at bruge internet i udlandet, så kan du dog blive nød til at downloade filmene ned på tabletten for at se dem når man ikke er i Danmark mere. 

Aktivitetsbøger

Aktivitetsbøger er helt perfekte til børnene, da der findes aktivitetsbøger til børn i alle aldre. En aktivitetsbog indeholder alt lige fra muligheder for at tegne og male ting, til de velkendte ’’find 5 fejl’’ og lignende små opgaver som skal løses på turen. Med en aktivitetsbog så kan børnene hurtigt få flere timer til at gå og du kan med fordel købe et par forskellige, for at sikre at de ikke går død i den samme bog på hele turen.