Lingeri - en ret for begge køn

Nogle gange vil feminister forsøge at ødelægge det for de af os, der kan LIDE at være kvinder med alt, hvad det indebærer.

Jeg er en af dem, der kan lide at bruge min kvindelighed, og jeg kan lide at se godt ud. Faktisk kan jeg også godt lide at se på mænd i for eksempel lækkert undertøj. Objektivisering? Nej sgu da!

At en kvinde iklæder sig lækkert lingeri skyldes bestemt ikke, at hun ligger under for manden. Det skyldes, at hun kan lide at have det på, lide den effekt, det har på mænd. Og det er der altså intet galt i!

Der synes at være en trend om, at kvinder, der ikke er så heldigt forsynede fra naturens hånd, ender som feminister, der indædt bekæmper det, de ikke selv kan opnå: Mænds attrå.

Og helt ærligt piger: Hvis du går på stranden - vil du så helst ses i noget juks fra supermarkedet eller i lækkert badetøj fra Marie Jo Swim for eksempel?

Lingeri til jul - og resten af året

Frækt undertøj

Nogle vil gerne betegne lingeri som "frækt undertøj". Det er især mine jyske venner, der gør det. Faktisk er det jyder af begge køn.

Og dybest set har de jo ret, som jyder som regel har. Lækkert lingeri ER jo frækt undertøj, og en smuk og veludført BH er sgu da frækkere end en stangvare nede fra Føtex, ikke?

Et godt sted at købe frækt undertøj?

Uha - der er jo ganske mange, men min absolutte favorit er hjemmesiden "Temptedbynight.com", og jeg kan nu godt lide navnet også. Fristet af natten 🙂

Altså: Vil du købe frækt undertøj samme sted, som jeg køber det: https://temptedbynight.com/da/

 

Delikat lingeri

Lige så snart vi hæfter ordet "lingeri" på de inderste tekstiler, får det straks en mere eksklusiv klang, ikke? Jeg ved ikke helt, hvordan jeg har det med betegnelsen "undertøj" om et par trusser, jeg har betalt over 300 kroner for. Kender du den fornemmelse? Og jeg kan nu også bedre lide at fortælle manden i mit liv, at jeg har investeret i lidt frækt lingeri end i frækt undertøj. Eller hvad?

Hvor køber jeg lingeri?

Egentlig ville jeg jo gerne holde det hemmeligt, så mine veninder ikke kan komme til at se lige så guddommelige ud, som jeg gør - men da ingen af dem alligevel har den underskønne krop, jeg har, deler jeg sgu alligevel:

Lingeri i den lækre ende (no pun intended) køber jeg her: https://houseoflingerie.com/da/

 

Tre hurtige jeg elsker

G-strenge

Jeg ved godt, det langt fra er alle piger og kvinder, der bør bære en g-streng, men jeg bør, kan og vil. Jeg har så også numsen til det selvfølgelig. Jeg elsker g-strengs trusser!

Stockings

Stockings

Stockings eller selvsiddende strømper er bare guf! Vi, der har så lækre ben, at de fortjener at blive fremhævede ved, at det er sagen. Har du ben som lygtepæle: Lad være 🙂

Bikinier

Jeg elsker mine bikinier - og de elsker min krop. Jeg ved jo, at jeg ser ekstremt sexet ud i en bikini, og det ved manden i mit liv også, så han køber tit en ny til mig.

Hvorfor overhovedet beskæftige sig med lingeri?

Tja - dels er det jo en yderst væsentlig del af en kvindes påklædning, og dels er der grund til at dvæle lidt ved det inderste, man har på.

For mig er det helt naturligt, at jeg bærer lækkert lingeri det meste af tiden - lige med undtagelse af de der trælse dage du ved nok. Så er et par trusser med masser af stof det mest sikre trods alt.

For hvis skyld bærer jeg lingeri?

Jeg ser og hører ofte de korthårede, fladbrystede og bredmåsede feminister galpe op om, at vi kvinder blot underkaster os de perverse mænds lyster, når vi tager noget lækkert på. Men sagen er, at jeg har lingeri på, når jeg ved, at ingen andre end mig ser det. Selv når manden i mit liv er ude at rejse, og jeg ved, at ingen udover mig selv skal se mig i det, bærer jeg lingeri.

Det gør jeg, fordi det føles lækkert, feminint og bekræftende!

Hvorfor køber jeg lingeri online?

Ja, det er jo egentlig lidt specielt, for jeg er normalt en fortaler for at handle lokalt. Men jeg må jo erkende, at udvalget i de to relativt lokale lingeributikker her i området bare slet ikke kan stå mål med det, jeg kan finde hos mine to favorit webshops med lingeri.

De har alle de nye mærker - og eksklusive mærker. Ikke nok med det: De har også alt, hvad de enkelte designere har, og det kan ingen normal butik slå.

Se blot de mærker, en af butikkerne tilbyder:

  • ESCORA
  • Belveris
  • Marilyn
  • Sapph
  • Dita Von Teese
  • EWA Bien
  • Selmark
  • Coquette
  • Wiesmann
  • Andres Sarda

Og det er altså blot én enkelt online butik med lingeri. Selv ikke Magasin og Salling lagt sammen kan konkurrere der!

Og lad os bare være ærlige her: Lingeri er bestemt en glæde for både hende, der bærer og for ham (eller hende), der skal se hende i det!