4 hverdagsfavoritter til blød hud

fugtig hud uden rynkerNogen gange sniger der sig nye favoritter ind i dagens pleje-rutiner. Her får du fire af mine.

  1. Flødskums-rens – Konsistensen minder mig om en perfekt pisket flødeskum, duften er er ren og frisk uden på nogen måder at være parfumeret og så renser den mit ansigt så det føles meget rent. Og huden efterlades blød og elastisk. En ny favorit med klassiker-kvaliteter. Sisley, Photo-Blanc, Lightening Foaming Cleanser, 765 kr.
  2. Fugt på flaske – Jeg er blevet ret vild med fugt – især den der sprayes ud i ansigtet fra en flaske. Tromborgs Calendula vand har jeg prøvet på den dygtige makeup artist Anne Staunsagers anbefaling, og den dufter dejlig frisk. Og så er jeg vild med, at den kommer i en glasflaske: Robust og eksklusivt på en gang. Tromborg, Facial Mist Calendula Water, 210 kr.
  3. Glød – Jeg har egentligt ikke for alvor tænkt over, at man jo (selvfølgelig) kan blande sine produkter: Denne primer kan du blande i håndfladen med din dagcreme – og den giver en fin udstråling og glød til huden. Prisen gør den også interessant. L’Oreal Paris, Lumi Magique, Pure Light Primer, 129 kr.
  4. Gennemfugtet krop – Jeg ved, jeg kommer til at kæmpe med (knas)tørre ben også denne vinter – nu skal der forebygges og huden skal gennemfugtes upfront. ALLE og jeg mener alle har anbefalet mig Rudolph’s Body Balm til det formål. Balsamen smelter ind i huden og kan også bruges som en kur natten over til f.eks. meget tørre fødder. Rudolph, Body Balm, 395 kr.

OBS: Holder du din hud fugtig, holder du rynkerne væk. Fugt kan ikke kun tilføres udefra ved hjælp af cremer, men i lige så høj grad ved hjælp af rigeligt med vand. Jeg drikker selv 2 liter vand om dagen, og tro mig det hjælper!