Permanent makeup

Permanent makeupMange kvinder, som ønsker et perfekt udseende 24 timer i døgnet vælger permanent makeup. For kvinder med lys hudtype, hvor bryn og læber ikke er ret synlige, er dette også ideelt. Forstil dig en ferie, hvor du bader og soler dig – og så liiige bader lidt igen.

Når du efter en hel dag kommer hjem, og kigger dig selv i spejlet – ser du stadig godt ud, dine øjne, bryn og læber er fremhævet, og du har kun brug for at skylle salt/klor af kroppen, sætte håret og så ellers hoppe i tøjet
og så afsted til middagen – stadig smuk…

Med en permanent makeup får du fremhævet dit ansigts naturlige træk samt din personlighed. Samtidig kan du svømme, svede, sove og dyrke sport uden at skulle bekymre dig om, hvordan din makeup sidder? Når du først har fået en permanent makeup, så fatter du ikke, hvordan du har kunne undvære det. Dog er det vigtigt at understrege, at du kun bør få foretaget dette med makeup, som er allergitestet og indeholder EU godkendte mineralfarver.

Alopecia/kemo behandling

Mange som lider af pletskaldethed eller alopecia universalis er glade for at få optegnet deres bryn samt vippekant (eyeliner). Det giver dem en markering af øjnene og en mimik i ansigtet. Ligeledes vælger nogle at få udført behandlingen, hvis de skal gennemgå et kemoforløb. Her er det en fordel, at behandlingen bliver foretaget inden, hårene forsvinder. Dette anbefales også for det psykiske ve og vel, da det er hårdt at miste sit ”ansigt” helt.

Long- time-liner

Long- time-liner er en perfekt udviklet metode, hvor det yderste hudlag tilføres mineralfarve med en microtynd nål (0,08 mm dybt). Farven vil blege gradvist og holder i tre til fem år, afhængig af hudtype, alder og farvevalg.

Alle farver er knust sten opløst i alkohol og destilleret vand, og er derfor særdeles velegnet til sart hud. Permanent makeup skal ikke erstatte al makeup, men tilføre hvad naturen ikke har gjort perfekt. Det giver kvinder, der lider af hårtab af forskellige årsager, udtryk og mimik til ansigtet, som de tidligere har været vant til. De naturlige mineralfarver bliver individuelt tilpasset og udstyret, som anvendes, er avanceret og specielt udviklet til denne type behandling. Efter behandlingen kan du glæde dig over dit nye og naturlige udseende og opleve en følelse af frihed.

Priser på permanent makeup

Priserne varierer fra behandler til behandler, men typisk vil de ligge på dette niveau i 2017:

  • Bryn 5000,-
  • Eyeliner øvre og nedre 4500,-
  • Eyeliner øvre 3000,-
  • Lipliner 5000,-

Opfyldning indenfor et år:

  • Eyeliner øvre og nedre 1.500,-
  • Eyeliner øvre eller nedre 1.200,-
  • Bryn og læber 1.500,-