Hvad er et forbrugslån

Et hyppigt stillet spørgsmål, når det gælder forbrugslån, er; Hvad er et forbrugslån? Spørgsmålet er som udgangspunkt relativt enkelt at besvare, da det er et lån til forbrug. Et lån til forbrug er med andre ord kredit til at købe fornøjelser som elektronik, rejser og møbler.

I modsætning til et billån eller realkreditlån, som er øremærket noget specifikt, så bestemmer du helt selv, hvad forbrugslånet skal bruges til. Især når vi snakker online forbrugslån, hvor ingen af låneudbyderne slet ikke spørger ind til, hvad lånet skal bruges til.

Forbrugslån uden sikkerhed

Ikke nok med at du ikke skal redegøre for, hvad pengene skal bruges til, du kan ligeledes optage forbrugslån uden sikkerhed. At få et forbrugslån uden at stille sikkerhed betyder ganske enkelt, at du ikke behøver at stille garanti eller forsikring for lånet.

For de låntagere, som ikke ejer noget af værdi som et hus eller en bil, er det en fantastisk mulighed for at få lov til at låne penge. Bankerne vil jo ikke udlåne penge, hvis ikke der er sikkerhed for lånet. Uden nogen form for værdi, får du altså ikke et banklån, med mindre du optager det på nettet i form af et billigt forbrugslån online.

Umiddelbart ville man tro, at det kun er mindre beløb, man kan låne uden at stille sikkerhed. Sådan er det dog ikke, da du kan låne lige fra 500 kr. og helt op til 400.000 kr. uden sikkerhed, læs mere på låneportalen Forbrugslån-billige.dk.

Hurtig udbetaling

Vi har været inde på to fordele ved at optage et online forbrugslån; 1. Brug penge til lige netop det, du ønsker dig og 2. Slip for at stille sikkerhed. Men der er endnu en vigtig faktor, som er den super hurtige udbetaling.

Selve låneprocessen med at notere det ønskede lånebeløb, løbetid og dit navn og din adresse, tager cirka 2 minutter. At blive godkendt efter du har underskrevet med dit NemID, tager cirka 30 sekunder. Bliver du godkendt, får du hurtig udbetaling på bare 30 minutter.

Den hurtige udbetaling på forbrugslånet er vel at mærke hele døgnet rundt - også i weekenden og altså om natten. Du kan med andre ord låne og få udbetaling 24/7 året rundt - så du kommer aldrig til at mangle penge ingen.

Forbrugslån beregner

Inden du optager forbrugslånet, er det vigtigt, at du benytter dig af en forbrugslån beregner. Med en låneberegner kan du nemt og hurtig se, hvad det koster at låne, og hvor meget du kan låne.

Ved hjælp af låneberegneren kan du se forbrugslån renten, ÅOP, de månedlige afdrage samt det totale tilbagebetalingsbeløb (se denne beregner). Når du kender de beløb, kan du holde dem op mod dit månedlige rådighedsbeløb, som du har fundet ved at lægge et budget.

OBS: Optag aldrig forbrugslån før du kender dit månedlige rådighedsbeløb!