Vægttab der holder

Verdens bedste slankekur

Da Morten gik fra kvabset og småfed til sund og rask - og SLANK!

Endelig en slankekur for livet

Efter mindst 12 forskellige slankekure fandt jeg den! Endelig et gennembrud. Og det er vægttab, der holder - en sund slankekur uden sult og afsavn!

Det er det antal kilo, jeg tabte på bare den første uge - og jeg spiste mere end før

Det endelige vægttab efter 11 måneder: 24 kilo!!

%

Glæde og tilfredshed! Min kæreste kan lide at se på mig igen 🙂

Slankeskolen blev min redning

Jeg er en mand sidst i 30'erne, og jeg har gennem hele mit voksenliv været for tyk. Gennem årene har jeg prøvet mindst 12 forskellige diæter eller slankekure, og resultatet har været det samme hver gang: Kortvarigt vægttab og en efterfølgende vægtstigning på mindst det, jeg havde tabt. Ofte endda lidt mere.

Jeg er fysisk relativt aktiv. Dels har jeg tre børn med min kæreste, og dels går jeg jævnligt i træningscenter, hvor jeg løfter vægte. Men uanset hvad: Min tidligere uheldige tilgang til kost gjorde, at jeg trods en vis muskelmasse også var fed.

En slankeguru havde svaret

For et lille års tid siden valgte jeg så at prøve for 13. gang, og denne gang gik jeg utraditionelt til værks. Jeg valget at købe et medlemskab til Slankeskolen, der er et online kursus. Skeptisk var jeg - men prøves skulle det.

Og heldigvis for det! Da jeg først havde forvundet min mistro til kostplanen, der i høj grad går ud på rigelige mængder mad, godt med fedt og gode sager - men absolut intet sukker og yderst begrænset indtag af kulhydrater - skete der ting og sager!

Allerede efter en uges tid havde jeg tabt 3 kilo! Og efter et år: 24 kilo tabt! Men det var og er langt fra den eneste gevinst!

Mere energi - bedre sexliv - bedre liv

Allerede efter få dage mærkede jeg, at jeg havde mere energi. Og jeg fik også mit sexdrive tilbage! Efter at have avlet tre børn, var det så som så med lagengymnastikken, og min kæreste, der selv er ganske fit, havde selvfølgelig heller ikke helt den samme lyst som før. Det tror da pokker - med 24 kilo overvægt hos mig 😉

Nu er jeg helt anderledes bygget, og mine bryster er faktisk begyndt at antage form af en rigtig mands brystkasse. De er lidt slappe i det endnu, men jeg arbejder på sagen!

Jeg kan kun på det varmeste anbefale Slankeskolen, som du finder på deres hjemmeside her: Slankekur med Slankeskolen.

Det koster 599 kroner én gang for alle, og så får man også adgang til et debatforum, hvor der er masser af ekstra information at hente. Man kan spørge og få svar der - og der er faktisk også en stor portion sindssygt lækre opskrifter med!

Nu holder jeg min vægt, og jeg spiser som en konge - og masser af det. Og der er faktisk plads til, at jeg af og til kan synde med pizza og cola 🙂