Tjen penge på Facebook

Facebook har i dag omkring 750 millioner brugere over hele verden, og i Danmark er der ca. 2.7 millioner aktive bruger! Det er omkring 50 % af Danmarks befolkning. Der er derfor et kæmpe økonomisk potentiale i Facebook, og jeg vil forklare dig hvordan du kan tjene penge på forskellige måder med Facebook!

Tjen Penge Med Facebooksider

Bedste rentefrie kviklånDu kender nok til facebooksiderne på Facebook. Hvis du får lavet en god facebooksider, hvor der er mange “synes godt om”-tilkendegivelser, kan du tjene en del penge. Det svære er at få en masse “synes godt om”-tilkendegivelser, men når du først har dem er resten nemt! Du skriver simpelthen nogle statusopdateringer (der bliver vist på alle medlemmernes væg), hvor du slår nogle relevante reklamer op for målgruppen.

Find reklamerne på diverse Affiliate-netværk - Jeg har selv tjent 4000-5000 kr. på få timers arbejde. Det gode ved denne metode er, at det ikke koster en krone at komme i gang, så man har ikke noget at tabe.

NB. Facebook er blevet meget mere strikse omkring denne form for reklame, og kan hurtigt lukke din side. Så hvis du er på udkig efter en længerevarende indtjening, så skal du nok benytte dig af nogle af nedenstående måder.

Tjen Penge Med Facebook Ads

Facebook Ads eller på dansk Facebook reklamer er de reklamer, der er ude til højre på Facebook. Du kan også reklamere, men det koster selvfølgelig penge. Så det gælder om at finde nogle reklamer med højt CPC (cost per click), og så få prisen ned på dine Facebook Ads.  Find reklamerne på Affiliate-netværk. Du får prisen ned på dine Facebook Ads ved at begrænse målgruppen for dine reklamer.

Hvis du f.eks. vil reklamere for online lån, kan du begrænse din målgruppe til folk, der synes godt om “kviklån” eller “hurtig lån”. Derefter sætter du hele tiden prisen ned på dine Facebook Ads, som tiden går. Folk vil derefter klikke ind på dine reklamer, og forhåbentlig optage et lån på nettet! Jeg har selv tjent ca. 2500 kr. på Facebook Ads i denne måned, så der er mange penge at låne på nettet.

NB. Det er selvfølgelig en risiko at benytte sig af Facebook Ads, da det koster penge at reklamere, men hvis du kan få prisen langt nok ned og konverteringsraten op, så vil du helt sikkert tjene penge!

Tjen Penge med Facebook Apps.

Nok vejen frem i dag inden for affiliate marketing på Facebook. Det er dog ikke helt billigt, at få startet sådan en App op, men der er mange penge at hente. Du har måske prøvet nogle Apps, som f.eks. “Hvad kommer dit barn til at hedde?”, “Hvor lækker er du?” osv.

Samtidig med man tager disse Quiz’er er der også reklamer, som ejeren tjener penge på. Så hvis du ved hvordan man laver Facebook Apps, så kan du hurtigt komme i gang med at tjene penge på denne måde. De fleste ved ikke hvordan man laver disse Apps, og det er selvfølgelig forståeligt nok, da det kræver at man kan programmere. Jeg har dog nogle gode kontakter, der kan lave disse Apps til billige priser, så hvis du er interesseret, så skriv en kommentar her på siden, og jeg vil svare dig hurtigst muligt.

NB: Denne metode kræver, at man satser en sum penge (ca. 1000-2000 kr.), men der er stort økonomisk potentiale. En af mine kontakter har tjent 20.000 kr. på 17 dage, og han tjener stadig rigtig godt på det.

Tjen Penge På Din Egen Statusopdatering

Du kan også bare vælge at sætte reklamer ind på din egen profil ved hjælp af statusopdatering. Dine venner vil selvfølgelig klikke sig videre, hvis reklamen er noget for dem, og så vil du tjene penge. Du kan måske blive lidt upopulær hvis du slår reklamer op flere gange om dagen, men hvis du kun gør det engang imellem, så plejer der ikke at være nogle problemer.

Denne metode er klart den nemmeste, men nok også den du kan tjene mindst på, men hvis du har mange venner, kan du faktisk få en god indtjening. Uanset hvad, så er der ingen tvivl om, at det er bedre end at gå ud at optage et kviklån eller lignende.