5 kultprodukter der er deres status værdig

skønhedsprodukterDer er en lille gruppe af skønhedsprodukter, der har opnået kultstatus blandt skønhedsbranchens insidere af redaktører og makeup-artister. Og det har de ikke uden grund! Her får du skønhedsredaktørernes 5 uundværlige produkter, der blandt andet tæller en blush, der skulle få dig til at se ud, som om du lige har haft sex og en personlige parfume, der dufter vidt forskelligt alt efter hvem der har den på.

  1. Maske, Holistic Silk, 585 kr.: Indrømmet denne maske er delvist blevet hypet på grund af sit smukke udseende. Men er du til sovemasker, kan den her noget specielt. Den er fyldt med tørret lavendel, der har en beroligende indvirkning på både din søvn og dine øjenomgivelser. En af fordelene ved en sovemaske er, at dine øjne holder sig rolige, hvilket i det lange løb giver færre rynker.
  2. Essence, SK-II, 1.472 kr.: SK-II er et japansk it-brand når det kommer til anti-agening. Deres sheet-masker har længe været Hollywood stjernernes go-to produkt (Demi Moore, Cate Blanchett og Kate Bosworth er blot nogle af de mest celebre fans) men jeg er blevet stor fan af deres essens, som er et vandigt serum, der fugter og mætter tørstig hud, og giver et naturligt og lækkert glow til ansigtet. Essens bruges inden serum og ansigtscreme.
  3. Parfume, Escentric Molecules 002, 900 kr.: Jeg er efter en del år i branchen blevet nærmest allergisk overfor dufte. Måske har jeg duftet til for meget. I hvertfald synes jeg, at molecule-dufte er de eneste, der er diskrete nok til min sensible næse. Nr. 002 fra Escentric Molecules dufte udvikler sig forskelligt fra person til person og derved får du din helt egen personlige duft.
  4. ‘Ruby Woo’ læbestift, MAC, 116 kr.: Læbestiften som er pæn til alle! Den kolde røde farve med mat finish, findes nok i alle make-upartisters kit. Læbestiften er i hvertfald den nr. 1 mest solgte læbestift i brandets eget hjemland – USA.
  5. ‘Orgasme’ blush, Nars hos Sephora i Illum, 225 kr.: Hvilken kvinde vil ikke gerne have den glow, man har efter en god gedigen omgang lagengymnastik? Ret mange øjensynligt siden Nars blush i farven Orgasm – yes det hedder den – er blevet så populær. Farven er lys, sart og diskret og giver et meget naturligt og sexet look. Must try, hvis du ikke allerede kender den.