Udbetaling af lån i weekenden

Man kan da kun få udbetaling af penge i bankens åbningstid? Ja, hos de fysiske banker, men hos online långivere kan du låne penge og få udbetaling DØGNET RUNDT (24/7) - altså også udbetaling af lån i weekenden.

Lån penge i weekenden var ikke en mulighed før internettets tid, men teknologien har muliggjort, at du kan ansøge og få penge 24 timer i døgnet.

Sådan foregår lån udbetaling weekend

Ansøgningsprocessen ved lån udbetaling weekend er fuldstændig den samme, som hvis når du låner penge i hverdagen.

Du følger ganske enkelt følgende skridt:

 1. Indtast ønskede lånebeløb
 2. Skriv navn og adresse
 3. Underskriv med dit NemID
 4. Vent 30 sekunder

Bliver du godkendt, vil pengene blive overført til din konto allerede inden for 1-30 minutter hos visse af udbyderne, som blandt andet Simbo og VIVUS. Udbetalingstiden på under en halv time, gælder altså også i weekenden (også om natten) og ikke kun fra 8 - 16!

Lån penge om lørdagen og om søndagen (gratis)

Det er ikke sjovt at stå uden penge på en lørdag eller en søndag, men det behøver du heldigvis ikke længere at bekymre dig. Du går ganske enkelt ind og optager et kviklån på en lørdag eller en søndag, som endda er GRATIS og RENTEFRIT, hvis du er ny kunde!

Ja, du hørte rigtigt! Hvis du er ny kunde, kan du låne penge gratis og rentefrit på hverdage, på helligdage eller i weekenden - det er fuldstændig ligegyldigt hvornår. Det er blandt andre følgende udbydere af hurtig lån, som tilbyder rentefrie lån i 30 - 60 dage:

 • Simbo.dk
 • VIVUS.dk
 • Lendon.dk
 • Ferratum.dk
 • Nupp.dk

Lån penge om lørdagen eller lån penge på en søndag er legende let, og du får udbetaling af lån med det samme.

Oversigt over weekendlån

Ønsker du at se en oversigt over kviklån udbetaling søndag eller udbetaling lørdag med det samme, kan vi anbefale dig at kigge på følgende lånesider:

 1. https://xn--ln-weekend-15a.dk/
 2. https://xn--lne-penge-52a.nu/laan-weekend/
 3. https://kviklaan-info.dk/kviklaan-i-weekenden/
 4. https://xn--penge-ln-g0a.nu/laan-penge-i-weekenden/
 5. https://xn--smart-ln-g0a.dk/laan-penge-loerdag-og-soendag/

På ovenstående 5 låneoversigter finder du en lang række udbydere af lån med udbetaling i weekenden.

Lån 500 kr.  weekenden eller lån flere tusinde kroner, det er op til dig. Faktum er, at du får udbetaling af lån i weekenden også, og det er det vigtigste! Rigtig god weekend!