Skoen der kan skifte look

bylarin.comHvorfor købe utællelige mange sko med forskellige looks, når man kan få blot én sko, som kan laves om til det look du ønsker? Er det ikke en investering man burde overveje?

Konceptet bag sko mærket By Larin er en unik skokollektion, hvor et par sko kan have uanede antal looks. Lulu Andersen som står bag idéen har skabt en kollektion, som kun består af få modeller, som har en række accessories, som kan skiftes ud efter hvert look du ønsker at skabe. Dette kan lades sig gøre ved en click og twist magnet som sidder i skoen.

Kollektionen består af syv forskellige modeller, som indeholder ballerinaer, wedges, pumps, korte støvler og ikke mindst den elskede plateau sko. Materialerne fås i ruskind, lammeskind, uldfilt og lak. Personligt syntes jeg det er en genial idé, og en god investering, som kan skabe mere plads i dit skab. Derudover synes jeg, at priserne er overkommelige, og lige nu er der udsalg på op til, så det kunne være, du skulle overveje at lave en god investering.

Tip: En basisgarderobe for mig indeholder altid et par sorte samt et par nude stiletter. Derudover så sørg for at anskaffe dig sko i farver, som altid kan give dit outfit liv. Det behøves ikke at være farver, som er en stor trend lige nu, men blot farver du aldrig bliver træt af. På den måde er du godt på vej til at skabe dig din egen personlige stil. Følg altid hvad du selv kan lide, og ikke kun hvad du kan bruge lige nu og her.