3 tips til din hudplejerutine

En god hudplejerutine gør underværker for, hvordan din hud ser ud og arter sig. Med en god hudplejerutine vil du kunne komme rigtig mange hudproblemer til livs og ofte undgå rødme og grimme bumser. Derfor er en god hudplejerutine også noget som alle kosmetologer anbefaler. Huden er nemlig ikke lavet til, at kunne holde til alt den forurening som der er i luften og alt den make up, som de fleste kommer på den hver dag. Derfor skal huden ofte bruge en lille hånd, for at holde sig smuk og glat.

Rens din hud morgen og aften 

Det virker ret banalt, men en god rens morgen og aften gør underværker for hvordan din hud ser ud. Når du renser din hud så hjælper du nemlig din hud af med overskydende fedt, som ellers vil ligge sig i et lag oven på huden. Det vil gøre at din hud ikke kan ånde og dermed vil der være øget risiko for, at din hud begynder at danne bumser. Derudover så er der meget forurening i luften, som din hud ikke har ret godt af. Det kommer blandet andet fra biler og det er derfor vigtigt at vaske der af hver aften.

Brug altid en ansigts serum

En ansigts serum er lavet på et koncentrat og virker derfor langt mere effektivt end en hudcreme. Den går desuden også længere ned i underhuden og arbejder. Den vil derfor kunne gøre, at du for en langt større effekt af din hudpleje, da den simpelthen arbejder mere i dybden end nogen andre hudplejeprodukter. Har du for eksempel tør hud og føler du ikke, at du kan finde nogen ansigtscremer der giver dig fugt nok, uden også at fedte dit ansigt til? Så prøv et serum der giver dig fugt. Den vil nemlig tilføje fugt og næring til din hud på en helt anden måde. Her vil for eksempel evolve hyaluronic serum være et rigtig godt bud til dig.

Husk altid at brug en god ansigtscreme 

Når du renser din hud, så fjerner du snavs og fedt fra din hud, men du efterlader også tit huden ubeskyttet og tør. Derfor vil din hud altid have brug for en god ansigtscreme efter rens. Men hvad så hvis jeg bruger serum? Tænker du måske. Et godt serum går ned i underhuden og arbejder og din øverste del af huden har derfor stadig brug for en god ansigtscreme. Du bør derfor altid slutte din hudplejerutine af med en god creme.