5 måder at omdanne dit værelse til et hotel

Om sommeren nyder vi strandferier, grill, friske vandmelonopskrifter og solbrændthed; om vinteren nyder vi flere julearrangementer. Men hvis du ved, at hver ny sæson vil bringe familiesammenkomster, er det aldrig en dårlig idé at opgradere dit gæsteværelse fra et #WFH kontor til et boutique-hotelværelse.

Fortsæt med at læse for at opdage, hvordan du inkorporerer smag, lugt, syn, hørelse og berøring med små detaljer og enkle tilgange til at skabe et gæsteværelse, som selv din svigermor vil elske.

1.Slip af med visuelt rod

Du ønsker ikke at udsætte dine gæster for øjensår som et skrivebord stablet højt med hektiske dokumenter.

Husk at afsætte et sted, hvor besøgende kan pakke deres tøj ud; dette kan være et sæt skuffer, et par kroge bag døren eller et bærbart tøjstativ, der kan foldes og stuves, når det ikke er i brug.

De vil også kræve komfortable sofaer at hvile på. Besøg Sofastol.dk for at finde din sofastol. Du kan vælge mellem en række sofastole hos Sofastol.dk.

2.Opbevar snacks på værelset

Selvom du ikke promoverer dig selv som en bed and breakfast, vil det at give dine besøgende en tankevækkende snack efter en lang rejsedag gøre underværker for deres humør. Snacksne skal opbevares i en kompakt kurv. Selv en karaffel på sengen eller en chokolade på puden er et tankevækkende strejf; det behøver ikke at være fuldt udfyldt. Det giver gaven en følelse af formål at bruge en beholder til at holde snacksne, såsom en kurv, pude lænestol med indbygget fodskammel. Det bliver tankevækkende indretning i stedet for kun en tilføjelse i sidste øjeblik.

3.Tænk på en fuld opdatering

Overvej at give gæsteværelset en komplet opdatering ved at male det, inden din næste besøgende ankommer, hvis du er klar til udfordringen. Vær dog forsigtig, mens du vælger farver. Selvom de gør en erklæring, fremkalder lyse og stærke farver ikke ligefrem følelser af sindsro. Aftageligt tapet er en fantastisk måde at tilføje visuel interesse til et intetsigende rum, hvis du lejer uden at miste dit depositum.

4 . Vær opmærksom på dine gæsters behov

Tilbyd ørepropper, uanset om du bor ved siden af en byggeplads eller et sted, hvor du måske hører en hane gale. Prøv en velkomstplayliste, hvis goodiebags ikke er noget for dig. At spille entusiastisk eller blød musik vil hjælpe med at skabe den rigtige stemning, fordi musik har en måde at påvirke vores humør på. En anden fantastisk gave at give dine besøgende er en øjenmaske, især hvis dit værelse ikke har mørklægningsgardiner. Dine besøgende vil være tilfredse med morgenmaden. Jo bedre de sover.

5.Læsekrog

Et andet sted at slappe af er i gæsteværelsets lænestol, hvis der er plads. Husk at inkludere et stort udvalg af bøger og tidsskrifter, som dine besøgende kan gennemgå i deres fritid sammen med en blød pude og et kast.