Sådan vælger du de bedste smykker til din næste fest

Vi kender det alle sammen godt. Vi ser frem til den næste helt store fest, men pludselig opstår der en tvivl om, hvad vi skal have på. Det kan være svært at vide, hvilket outfit og hvilke smykker der vil være bedst. Derfor får du en guide som kan hjælpe dig til, hvordan du vælger de bedste smykker til din næste fest. 

 

Bemærk eventuelle temaer til festen

Fester er forskellige. Men mange er glade for at holde temafester, så sørg for at finde ud af, hvorvidt dette er tilfældet. Hvis festen følger et bestemt tema, så kan det være nemmere at finde ud af, hvad for nogle smykker du skal have på.

Hvis du ved, at festen f.eks. kører med et stilet James Bond tema, så er det om at finde noget der er elegant og glitrende, hvorimod du måske bør gå i en helt anden retning, hvis temaet viser sig at være et 80’er tema.

Generelt kan temafester være en og sikker måde, at komme i den rigtige retning i med smykker og outfit.

 

Vælg noget du føler dig tilpas med

I sidste ende, så er dit smykkevalg noget, som du selv skal være glad for. Hvis du føler dig utilpas i enten dit outfit eller i dine smykker, så skal du selvfølgelig ikke have det på.

En fest skal være sjov og hyggelig, så du skal også føle dig godt tilpas I hvad du har på. Det der netop også er en fordel ved mange smykker er, at de kan gå til mange outfits. 

Smykker har en tendens til at være et godt match til rigtig mange forskellige begivenheder, så mon ikke du kan finde de helt rette af smykker til den specifikke anledning?

 

Din fest – dine regler

Hvis du selv overvejer at holde en fest, så er det selvfølgelig en god måde at klarlægge temaet på, på forhånd. Hvis du vil have gang i en god fest, så lej en bar hos ZubarDubar, tag dine yndlingssmykker på og lav et tema derefter.

Måske har du tilmed købt nogle smykker til festen, og så er det selvfølgelig dem du skal have på. Der er generelt ikke de store regler når det handler om, hvad du kan ”tillade” dig at have på af smykker. 

Men hvis du virkelig vil sikre dig, at smykkerne er lige efter din smag og går til det specifikke tema, så er den nemmeste løsning selvfølgelig at holde din egen fest. God fornøjelse!