Benyt Arwetta garn fra Filcolana til dit næste strikkeprojekt 

At strikke er en hobby, der kan være enormt hyggeligt. Det er dog også en hobby, som giver et udbytte – hvis du for eksempel strikker en trøje, vil du jo i sidste ende have en helt ny trøje, du kan benytte. Hvis du har gået og overvejet at starte på et nyt strikkeprojekt, men måske ikke helt ved, hvilket garn du skal bruge, kan du overveje noget som Arwetta garn fra Filcolana. Læs mere om dette her. 

 

Arwetta garn til strømper 

Arwetta garn er lavet af 100% alpaka, og er rigtigt blødt. Det kan derfor også bruges til en række forskellige ting. Det kan for eksempel benyttes til at strikke strømper – det kunne derfor være dette projekt, som du skal i gang med, hvis du ønsker at benytte Arwetta fra Filcolana til dit næste strikkeprojekt. 

 

Du kan eventuelt starte med at finde en opskrift, som du kan følge. Dette vil gøre det lidt nemmere, når du skal i gang med at strikke disse strømper. Ved at strikke dine egne strømper slipper du også for at skulle købe en masse nye strømper hele tiden. I stedet vil du nemlig selv kunne strikke disse, så der aldrig igen kommer til at mangle strømper hjemme hos dig. 

 

Til babytøj 

Dette Arwetta garn fra Filcolana kan bruges til andet end blot at strikke strømper med. Netop fordi at dette garn er så blødt, passer det nemlig super godt til babytøj. Det kan derfor også være dette, du skal bruge garnet til. Det kan jo være, at du har venner eller familie, som lige har fået en lille ny? 

 

Så ville det jo være helt oplagt, at du skulle strikke lidt fint babytøj til dem. Du kan også her undersøge forskellige opskrifter til babytøj online, så du kan finde en opskrift, der passer til det, du gerne vil lave. Du kan for eksempel overveje at strikke en fin lille trøje, som babyen kan have på. du kan også strikke noget som en lille hat. Det vil helt sikkert også være en god overraskelse til de nye forældre med noget flot og hjemmestrikket babytøj, som de kan benytte i dagligdagen.

 

Fås i mange flotter farver 

Uanset om det er strømper, babytøj eller noget helt tredje, som du vil strikke med dette Arwetta garn, vil du helt sikkert stå tilbage med et resultat, som du bliver glad for. Ikke nok med, at dette garn er lavet 100% af alpaka, og derfor er super blødt, er det også garn, som kan findes i en helt masse forskellige farver. 

 

Du kan derfor vælge præcis den farve af dette garn, som du har brug for til dit nye projekt. Dette vil for eksempel gøre det muligt at strikke en masse strømper i flotte farver, så de ikke kun behøver at være grå, sorte eller hvide. Det betyder også, at du kan strikke en super flot og farverig babytrøje, som du kan give i gave.