Billigt webhotel

Prissammenligning på danske webhoteller hos Pengeguru.dk – Webhotel markedet i danmark er blevet mere og mere uoverskueligt. Vi prøver med Pengeguru at tilbyde en tjeneste, der gør det lettere for dig at sammenligne priser, serviceydelser og og funktionaliteter på de danske webhoteller, således at du får det bedste produkt til prisen. Forhåbentligt finder du tjenesten nyttig, og glæder dig over de mange timer vi har lagt i projektet.

Billig hosting

Vi har samlet en række populære og billige webhoteller for at hjælpe dig med at overskue og sammenligne hosting markedet. Før du beslutter dig for hvilken løsning, du vælger. Gratis webhotel, er ikke en mulighed, men at minimere dine omkostninger kræver lidt forarbejde – Og det har vi gjort for dig.

Junglen af Hostingløsninger er stor og faldgruberne kan være mange – Alt efter hvor stort dit behov ér, er løsningerne jo tilsvarende forskellige. Hvordan definerer den enkelte hosting udbyder “Fri trafik” f.eks.

  • Har du blot en lille hjemmeside, eller har du behov for mange domæner/ flere hjemmesider?
  • Har du behov for gratis e-mail?
  • Hvor stor er trafikken på din side?
  • Har du behov for blogs, MySQL, fotogalleri, statistikker og online daglig back-up?

Der er rigtig mange ting at forholde sig til, før du kan træffe et valg om virtual hosting/ server hosting. Mange udbydere hjælper gerne med at fastlægge dine behov. Men det kan selvfølgelig anbefales, at du selv gør dig bekendt med de mest generelle behov, før du kontakter en webhotel udbyder. Ønsker du gratis hosting og gratis hjemmeside, så kan du få det her: https://novaindex.com/dk/gratis-profil

Hvad betyder hosting?

Ordet hosting kommer af ordet “host” som betyder “vært”, og på et webhotel er udbyderen ”vært” for din IT. Definitionen på” Hosting” er: En metode til at have hele eller dele af sin IT-løsning i et eksternt datacenter, og hvor forbindelsen til IT-løsningen opnås over internettet, helt uafhængigt af geografi.

I modsætning til hvad mange tror, så er hosting ikke kun for store virksomheder, men også mindre virksomheder og private kan nyde gavn af hosting. Hosting giver f.eks stor fleksibilitet, og økonomisystem og data er altid tilgængelige. Det vil være en fordel at kunne budgettere med en overskuelig IT-investering, og hosting kan frigøre ressourcer til andre formål.

De fleste datacentre er bygget til at kunne klare lidt af hvert; de er brandsikrede, vandsikre og grundigt aflåste, sikkerhed er vigtigt for dig som kunde.

Webhotellet opbevarer dine data sikkert og passer på dem for dig. Oftest tages back-up af det hele. De bedste og nyeste programmer stilles til din rådighed. Faktisk kan man sige, at webhotellet er din eksterne IT-afdeling på de områder, hvor du vælger, de skal være det.

Har du brug for hjælp til opsætning af hjemmeside samt markedsføring af denne, kan du kontakte et webbureau eller reklamebureau. Webbureauer er specialister i hjemmesider og webshops, så dem kan du trygt kontakte.