Events til Polterabend

Skal du arrangere en polterabend?

Hos SuperEvent har vi mange års erfaring med polterabender og vi sammensætter uden problemer et program der passer ind i jeres resterende program. Vi tilbyder flere forskellige løsninger og rammer enhver smag og enhver gruppestørrelse.

Funevents i Rødovre

I Rødovre kan I køre om kap på vores motoriserede lokummer – Lokumsræs er og bliver vores mest populære event til polterabender og det er noget der rammer alle kundegrupper. Vores instruktører sørger for at I har en fest imens I to ad gangen kører om kamp med lokumsruller og hjelm. – Og her der det tilladt at køre spritkørsel.

Er I mere til boldsspil kan vi hjælpe jeres promille lidt på vej med enten PromilleFodbold eller PromilleHockey. Med vores briller på bliver fodboldkampen eller hockeykampen lige det sjovere, og sværere. – i hvert fald bliver det sjovere at være tilskuer på. Disse events kan bookes uden instruktør så I selv står for det.

Skal I istedet kunne vælte hinanden lidt og tvinge den kommene gom eller brug i knæ, så kan I vælge at prøve kræfter med vores BumperBalls. Iklædt en stor oppustelig bold er I godt beskyttet når I spiller en fodboldkamp. Men pas på, man vælter nemt når modstanderne (eller holdkammeraterne) rammer en, og som kuglerund kan det være svært at komme på benene igen.

I den mere rolige ende kan vi tilbyde vores Quizshow hvor I kan dyste på paratviden, eller vores skydesimulator hvor I finder ud af hvem I kan lade jer afhænge af hvis I får brug for at jage jeres egen føde.

Escape Rooms i KBH eller i Rødovre

I Rødovre kan vi tilbyde Escape Rooms som en del af jeres samlede pakke. Så når I er færdige med at race på lokummer og vælte rundt i kæmpe oppustelige bolde, så kan I udfordre hjernen lidt istedet og prøve kræfter med et af vores tre spændende escaperooms. Black Magic, Basement13 eller Junglemysteriet. Vi har flere af hvert type så I kan fortsætte konkurrencen hvis I er nok deltagere.

Kontakt os i dag for et forslag til program.