Julekalendere med makeup

Hvis du elsker makeup, og du elsker jul, så er dette indlæg lige noget for dig. Vi har nemlig samlet de bedste makeup julekalendere, som du kan købe i år! Så hvis du går og drømmer om at få en flot makeup-samling, eller hvis du blot ønsker at forkæle dig selv eller en anden makeup-elsker, så kan du finde inspiration her.

 

Den perfekte gave til den makeup-elskende

En makeup-julekalender er den perfekte gave til den makeup-elskende. Det er en oplagt mulighed for at forkæle sig selv eller andre, og så er det jo altid hyggeligt at få nye produkter til sin samling. Derudover er det en unik mulighed for at prøve nye mærker og produkter, som man måske ikke ville have købt ellers. Og endelig er det jo bare sjovt at få lov at åbne en lille pakke hver dag op til jul!

 

Herunder finder du tre forskellige typer af makeup-julekalendere. Der er både en budgetvenlig, en mellemklasse og en dyrere version. Så der er helt sikkert noget for enhver smag – både hvad angår pris og indhold.

 

Budgetvenlig: Essence Cosmetics “All I want” julekalender

Denne julekalender fra Essence Cosmetics indeholder 24 forskellige produkter, som alle er veganske og cruelty free. Du får altsammen lagt i en fin lille kuffert med plads til meget mere – perfekt til rejsen eller ferien. Kufferten kan let foldes sammen, så den tar minimalt med plads. Og så koster den altsammen kun 400 kroner – inklusive fragten! Du kan finde julekalenderen HER. (linket skal sendes)

 

Mellemklasse: MAC “12 days of Christmas” julekalender

MACs julekalender byder på 12 lækre produkter – heraf 6 full size produkter og 6 travel size produkter. Derudover får du et par smukke accessories med i kalenderen, som gør det hele lidt mere spændende. Med i kalenderen får du bl.a.: to øjenshadows, en øjenblyant, et par falske eyelashes, en mini mascara, liquid lipstick og meget mere! Alt sammen produceret af MACs dygtige makeupartister og -designere. Prisen for denne fine lille julepakke er 1125 kroner – men husk at MACs produkt altid holder længere end andres mærkers tilsvarende produkttyper.. Du kan finde MACs “12 days of Christmas”-julepakke HER. (linket skal sendes)