Julekostumer – Hvad skal jeg have på til jul?

Der er mange ting at tage stilling til når julen nærmer sig. Skal du holde juleaften hjemme eller ude? Skal du have and, flæskesteg eller ris a la mande? Og så er der selvfølgelig det helt store spørgsmål; Hvad skal du have på til jul?

 

 Vi har her samlet en række bud på hvilke kostumer, der passer perfekt til jul. Uanset om du er til det klassiske, det lidt anderledes eller det sjove, så finder du helt sikkert noget i denne artikel, der kan give dig inspiration til dit næste julefestlige outfit.

 

Det klassiske juleoutfit – Julenissen og Julemanden

Hvis du er typen der elsker det klassiske og traditionelle, kan vi anbefale et par af de mest populære julekostume nemlig Julenissen og Julemanden. De to kostumer passer perfekt sammen og er garanti for masser af festligheder. Med et Julenisse- eller Julemandekostume vil alle være med på at få gang i festlighederne. Og hvis I er flere venner eller familie der gerne vil holde fast i den klassiske tradition, kan I jo altid gå all in og holde en temafest med kun Julenisse- og Julemandekostumer. Så bliver det ikke meget mere klassisk!

 

Det lidt anderledes juleoutfit – Rudolf med snude af grød

Er du typen der godt kan lide at skille dig ud fra mængden? Så har vi fundet et par anderledes men stadig meget festlige og passende julekostumer til dig. Du kan for eksempel prøve at kombinere et almindeligt rensdyrkostume med en snude af grød. Puds snuden med sukker, brug grøden som pudder i hovedet og pynt evt. rensdyret med nogle flotte juletræsfjer – så har du et rigtig sjovt og anderledes Rudolf-kostume der vil falde i god smag hos både store og små.

Et andet alternativ til et lidt anderledes men stadig meget passende juleoutfit er et abemandekostume. Alle elsker jo Peter Plys, og hvem ville ikke synes det var sjovt at se en abe iført et lille rødt jakkesæt? Pynt evt. din abedame med en lille hue og en rød scarf – voilà! Så har I begge to fine abe-kostumer der garanterat vil skille sig ud fra mængden.

 

Det sjove juleoutfit – Julegris med hat af grankogle

Er I flere venner eller familie der godt kan lide at have det sjovt sammen? Så har vi fundet lige netop det rette outfit til jer! Prøv at finde et almindelig grisekostume (eller 3) og pynt dem evt. op med nogle flotte grankogler som hatte – I vil helt sikkert falde i god smag hos venners venner, bekendte og familie! Dette outfit passer især godtil dem der elsker at være lidt spontane – for hvem ville ikke blive glad for at se 3 julegrise iført hatte af grankogler dukke op under årets juletræ? Vi lover jer; I vil få masser af lattergaranti med disse fine julegrise-kostumer! 🙂

 

Konklusion:

Der er altså rig mulighed for både at finde det klassiske, det lidtl anderledes eller det sjove i vores udvalg af fine julefestlige outfits. Uanset om man foretrækker at holde sig indenfor de traditionelle rammer eller om man gerne vil skille sig ud fra mængden, kan man finde inspiration hertil blandet vores fine udvalg af outfits. Vi håber I faldede god smag i de forskellige bud på outfits, og vi glæder os til at se jeres fine versioner af disse på årets juletræsfest! 🙂