Multifunktionelle møbler er kommet for at blive

Hvis du bor småt så kan det være nødvendigt at fokusere på pladsoptimering i sin indretning. Det kan man ved at tænke mere i kubikmeter fremfor kvadratmeter, og ved at benytte multifunktionelle møbler.

Indretning af mindre hjem

Et hjem fremstår ikke særligt flot hvis det roder, og i mindre hjem kan det især være en udfordring, da der ofte er mangel på opbevaringsplads. Det gælder derfor om at benytte al den plads man kan, og i stedet for at købe en færdig reol, så skal man måske selv i gang med at lave en custom-løsning, der går helt op til loftet eller få en håndværker til at lave det. Et klassisk eksempel er en væg til væg reol, som går fra gulv til loft. Der er ikke noget spildplads og giver muligheder for en masse opbevaring. Det gælder også om at vælge de rigtige former til sine møbler, så rummet ikke bliver trangt. F.eks. er et rundt spisebord nemt at komme omkring og fremstår elegant.

Lær at elske multifunktionelle funktioner

De fleste spisebord kan fås med en tillægsplade, så bordet kan blive større ved specielle lejligheder, og kan gemmes væk i hverdagen, så der er plads til de andre funktioner du har brug for i dit hjem.

Hvis du har brug for et hjemmekontor, så kan du overveje at bruge dit spisebord, og så have en transportabel løsning med alle dine kontorartikler, som kan gemmes væk efter du er færdig med at arbejde.

I dag kan du desuden få en sofa som kan laves om til en seng. I dag er kvaliteten helt i top hvis man ikke køber de billigste på markedet. En anden måde at gemme sengen væk på ved at gemme den væk om dagen i et skab via en skabsseng.

Foldemadrasser er også meget populære, og kan bruges som puf eller siddeplads når de er foldet sammen, og når de er folde ud har du en gæsteseng og tumleplads.

Mulighederne er mange og det det gælder bare om at tænke kreativt, så kan man sagtens bo en hel familie i en lille hjem.