Se godt når du tager udenfor

Nu er tiden inde til at friske lidt op i garderobeskabet. Måske er du groet ud af dit tøj eller det er blevet forvasket. Måske har du brug for at eksperimentere med nogle nye farver eller du kunne bare godt tænke tig noget nyt. Nyt tøj er altid lækkert og det er en dejlig følelse når du kan kigge ind i klædeskabet og tage for sig blandt dine yndlingsoutfit. En ny årstid er kommet og det er du også med god en god, ny stil. Måske vil du have noget praktisk til at bevæge dig imens du gør klar til efteråret. Måske vil du gerne se godt ud imens du laver mad. Du kan se mere her for nemme, gode redskaber for madlavningen om vinteren.

Hvilken mode skal du prøve af?

Det kommer helt an på din stil. Der findes et utalligt nummer af kombinationer og stile som du kan prøve dig kræfter med. Måske har du ladet dig inspireret af de koldere farver. Eller også vil du være et med årstiderne og beklæde dig i deres farver. Her er der normalt tale om farver såsom gul og brun eller måske orange.

Det kan være at du gerne vil have en ny stil med nogle helt specielle farver. I Søfald kan det ses at grøn er blevet et hit her i 2020. Specielt farver såsom pistaciegrøn og ment grøn, som man kan se i diverse modekollektioner. Farven kan anvendes som varme trøjer og giver et look som mange vil kigge langt efter for unikheden. Hvis du fortrækker mode med lidt mere flair, så kan du prøve mønstre af. Polkaprikker blandt andre mønstre er blevet populært i år.

Lækkert og trendy tilbehør

Med den nye stil, følger der selvfølgelig også sko med. Her er farverige støvler med Platou-hæle stadig ind, fra sommeren og foråret. Hvis du vil have et lidt andet look, kan du gå i den modsatte retning med knæstøvler. Det holder dig desuden også varm i de kolde måneder. Hvos du er ofte på farten, så er det en ide at tage den lille håndtaske med. Ligesom resten af dit nye look, kunne din taske også have nogle unikke farver. Med den unikke taske, er der unikke smykker. De markante og tunge møbler er et stort hit på denne tid så tag gerne et par større øreringe på når du er ude af hjemmet.

En ny bæredygtig modetrend.

Bæredygtig mode er blevet populært i de seneste år. Der udvikles nye arbejdsmetoder til at fremstille materiale der er mere bæredygtigt og miljøbevidst. Der er nemlig fokus på naturlige fiber og genbrugeligt materiale men tøjet laves stadigvæk i rigtig god kvalitet. Hvis du er til pels, kan du også prøve faux pels. Du kan få gode frakker i imiteret pels og læder. Det er bæredygtigt og du får tøj i en rigtig lækker kvalitet. Flere modebrands er nemlig gået over til mere økologisk tøj men undgår helt at gå på kompromis med stil. Tøjet er nok bæredygtigt men der er også taget forbehold for din sundhed når du køber bæredygtigt tøj.