Tjen penge på at blogge

tjen-penge-paa-at-bloggeDu kan i dag nemt og gratis få din egen blog. Nogle bloggere lever endda af det. Man kan blogge om alt mellem himmel og jord, alt fra cykler til insekter. De fleste vælger at skrive om noget, der interesserer dem, fordi det selvfølgelig er det mest spændende at skrive om. Andre skriver også om ting, som de umiddelbart ikke interesserer dem særligt meget for, men derimod kan se en profit indenfor emnet.

Kom godt i gang

Hvis du ved hvad du vil skrive om, så er det bare med at komme i gang. Har du f.eks. altid interesseret dig for heste, biler eller noget helt tredje, så er du allerede godt på vej til at få din første blog. Du kan vælge mellem at få en gratis blog, eller du kan købe din egen hjemmeside og lave den der. Det gode ved den gratis blog er selvfølgelig at den er gratis, og du ikke skal betale for den overhovedet.

Du kan få sådan en blog ved Blogger eller WordPress. Hvis du hellere vil have din egen hjemmeside, så er der også en del fordele ved det. Et domæne, som du har med en hjemmeside, vil give dig bedre rangering i søgemaskinerne og dermed flere besøgende. Og det er besøgstallet der er vigtigt for en blog kan tjene penge. Jo flere besøgende, jo flere penge. Hvis du ønsker en hjemmeside, som blog kan du få den på 123hjemmeside.dk helt ned til 9 kr. pr. måned, som må siges at være billigt!

Tjen penge på din blog

Jeg formoder nu at du har fået dig en blog, og er klar til at tjene penge. Det gælder dog om ikke at proppe sin blog med reklamer, for så vil folk hurtigt se hvad du er ude på. Det gælder om at lægge reklamerne ind diskret, så folk ikke lægger mærke til du rent faktisk er ude på at tjene penge på dem. Så få dig en masse godt indhold på din blog, og skriv en masse gode indlæg. Derefter kan du begynde at sætte nogle reklamer ind på din blog, og begynde at se pengene tikke ind på kontoen. 

IDE: Reklamer, der er mange penge i at vise, er blandt andet reklamer vedrørende kviklån, se. Markedet for kviklån er kæmpestort, og låneudbyderne betaler pæne provisioner for hvert enkelt lån, der bliver optaget via din blog.

De to metoder jeg vil råde dig til at bruge på at tjene penge på din hjemmeside er: affiliate marketing og adsense. Hvis du ikke kender til disse to ting, så vil de være en god idé at læse indlæggene: Tjen penge på Affiliate og Tjen penge på Adsense. Så det er bare med at få tilmeldt sig enten Adsense eller et affiliate bureau eller begge dele, så du har reklamer til din blog.

Få besøgende

Din indtægt på din blog afhænger meget af hvor mange besøgende du har. Det er derfor vigtigt at skaffe en masse besøgende. Dette gør du f.eks. ved at lægge højt i søgemaskinerne. Og det er svært, rigtig svært. Mange virksomheder og firmaer bruger millioner af kroner på søgemaskineoptimering, så de kan lægge endnu bedre i Google. Derfor er det vigtigt at finde et område, hvor der måske ikke er så meget konkurrence. Det vil ikke være særlig smart at gå ud at starte en blog der hedder “biler”, for der er konkurrencen alt alt for stor.

Find dit niché indenfor området, det kan være at det er Nascar eller måske gamle biler du vil fokusere på. Indkreds din målgruppe, så konkurrencen ikke er alt for stor. Derudover er det også bedre at have sin egen hjemmeside, som nævnt i begyndelsen af indlægget. Det vil også skabe bedre resultater i Google.

Derudover kan man også skaffe besøgende i gennem Facebook. Start din egen Facebookside, hvor du poster nyheder og billeder omkring dit emne og referer til din hjemmeside. Der er mange måder at skaffe besøgende på, så vær opfindsom! Hvis du har nogle spørgsmål, så læg en kommentar og jeg vil svare hurtigst muligt! Held og lykke med din blog!

Kilde: Finanssiden Smart Lån