Back to the 80’s – Escape Room

i 1984 udgav Gnags sangen “Vilde kaniner” og hvis du også savner 1980’erne, så kan du tage med på en tidsrejse tilbage til 80’erne i Escape Room: Tidsmaskinen, som har hentet inspiration i filmklassikeren “Tilbage til fremtiden” “Back to the future” med Michael J. Fox i hovedrollen.

Husker du de ikoniske musikere, som Michael Jackson, Wham, Samantha, Europe, A-ha og mange flere? og hvad med filmene Cocktail, Starwars, Terminator osv.? For slet ikke at glemme danske klassikkere som f.eks. Midt om Natten både musikken og filmen er ikonisk!

– sikke en fantastisk tid på mange områder. Tag med på en rejse tilbage i tiden – medbring gerne hele famlilien og se om dine børn siger til VHS-videoer og kassettebånd (vi savner måske 80’erne, men slet ikke båndsalat).

 Tidsmaskinen kan prøves hos BreakoutRoom.dk i Amaliegade i København City. Hér kan I også prøve kræfter med andre spændende EscapeRooms, som f.eks. Basement 13, en gal mands kælder eller Black Magic – fanget i åndernes verden.

Alle escape rooms er en fantastiks sjov og spændende oplevelse og I vil ikke fortryde et besøg i et escaperoom. 

Kom og sæt jer selv på en opgave, som er sjov og medrivende og en fælles oplavelse for alle. Priserne starter ved kr. 200,- per deltager, hvis I booker Last-minute tider.

Escape rooms er også oplagt som firma arrangement og fungerer perfekt som teambuilding og vil til ehver tid ryste en gruppe af medarbejdere godt sammen og derved også skabe et bedre arbejdsmiljø fremadrettet.

Der er rigtigt mange spændende udbydere af escape rooms i Danmark, så hvis det ikke lige er 1980’erne, som I ønsker at (gen)besøge, så er der mange andre fantastiske temaer, som I kan prøve. Der skal dog her til sidst lyde en advarsel om, at man kan blive afhængig af den rus man får som spiller i et escape room – så prøv kun et escape room, hvis I tør og ikke er bange for, at blive afhængige.