Billig billeje

Det var første gang, jeg skulle prøve at leje en bil, og derfor vidste jeg ikke, hvad eller hvordan det skulle foregå. Jeg kan huske, at det var lidt ligesom første gang, jeg skulle ud at flyve. Man står i lufthavnen og aner ikke, hvor man skal gå hen, og hvad man skal.

Heldigvis er Google opfundet, så jeg hoppede derfor ind og skrev “billig billeje”. Der kom et hav af resultater, men som altid klikkede jeg på den første hjemmeside. Hjemmesiden hed Billejer.dk: Billig biludlejning, og viste sig at være en super overskuelig portal over biludlejningsfirmaer i Danmark og i udlandet.

Billejer.dk

Den dag i dag er jeg super glad for, at det var Billejer.dk, jeg landede på. For som jeg erfarede, skal man ikke kun gå efter prisen. Det er selvfølgelig fint at kunne finde billig billeje, men det er nu engang sjovere at få bedste billeje.

For som de skriver på  Billig-biludlejning.dk portalen, så er det super vigtigt at læse det med småt i lejekontrakten. Du skal således være opmærksom på alt lige fra:

  • Antal inkluderede kilometer
  • Forsikring og selvrisiko
  • Afhentning og aflevering
  • Osv.

Er du ikke opmærksom på alle disse ting, kan det ende med at koste rigtig mange penge. Det er ikke sjovt at skulle efterbetale mange tusinde kroner, fordi man ikke har læst det med småt.

Efterfølgende har min familie og jeg også lejet biler i udlandet, og der har jeg altid fulgt rådene på Billejer.dk. De skriver blandt andet, at det er en rigtig god ide at vælge et af de store internationale biludlejningsfirmaer. Gerne et biludlejningsfirma med kontorer i Danmark, da det kan gøre det nemmere at få hjælp.

Udlejningsfirmaer, som har kontorer over det meste af Europa og USA, er blandt andre:

Én ting er sikker; jeg er ikke længere nervøs for at køre rundt i en lejebil. Så længe man tager sine forholdsregler og benytter sig af de kendte biludlejningsfirmaer, så kan det sjældent gå rent galt. Læs mere om Billejer.dk på Ello.co.