Find den billigste konto til din virksomhed med vores guide

Ud over at det ikke er den nemmeste opgave i verden at få en erhvervskonto eller virksomhedskonto til din virksomhed, så er det nødvendigvis heller ikke en billig fornøjelse. Mange oplever, at det kan koste flere tusind kroner at få oprettet sådan en konto i en dansk bank. “Problemet” skyldes ifølge visse banker, at de skal holde ekstra godt øje med virksomhederne nu om dage.

Det gør det dog ikke nemt for danske iværksættere, der bare gerne vil oprette en konto og komme i gang med at modtage betaling for de varer, der bliver solgt. Måske sælger du endda tjenesteydelser – det er egentlig også lige meget. Princippet er det samme: du har brug for en dansk erhvervskonto i mange tilfælde. Dette har du særligt brug for, hvis du ønsker at modtage penge med MobilePay, som det ser ud lige nu.

Spørgsmålet er så bare hvordan man får en billig erhvervskonto, hvis man driver virksomhed i Danmark og ikke ønsker en gratis en fra udlandet. Ja, det er faktisk muligt at få en gratis konto i udenlandske banker. Mange danskere går ind på denne side, hvor de har lavet en meget god liste over de danske banker, der tilbyder erhvervskonti til deres kunder. Priserne er også på hjemmesiden, fordi det er ikke altid, at bankerne ønsker at vise priserne til deres potentielle kunder af en eller anden grund.

Efter man har fundet en bank, så fungerer det på den måde, at man kontakter dem. Dette sker typisk igennem en kontaktformular, som man finder på deres hjemmeside. Mange gange skal man ind og trykke på erhverv, før man kan se denne kontaktformular, vi omtaler. Du bliver herefter ringet op af en repræsentant fra banken, som spørger ind til din forretning.

Er du stadigvæk i tvivl om hvorvidt du skal have en erhvervskonto, så kan vi fortælle, at du skal have en, når du har et selskab i Danmark. Dette skyldes, at selskaber skal have en NemKonto.