Den virkelig hyggelige dag med veninderne, som havde et lille uheld

Jeg gjorde mig klar til at tage ude med mine veninder. Vi havde aftalt en pige tur i dag. Vi skulle i centeret og hygge. Vi skulle i biogren og se den nye film der var kommet. Så skulle vi ud at spise sammen på en restaurant. Det skulle nok blive virkelig hyggeligt. Klokken var omkring 19. Filmen startede klokken 20:30. Vi aftalte at vi mødes ved centeret klokken 20. Det tog mig kun 20 minutter at komme derhen så jeg havde stadig noget tid til at gøre mig klar. Klokken blev så 19:40 og jeg tog mod centeret. Jeg mødes med mine veninder. Vi tog i biografen, og filmen startede. Den var virkelig god, og vi alle elskede den bare. Det var nok en af de bedste film som jeg har set meget længe. Den var så god. Efter tog vi ud for at spise noget. Vi fandt en restaurant i centeret som havde åbent. Den spiste vi på og det var så hyggeligt. Maden var også virkelig god. Det blev sent, og vi tænkte at det snart var tid til at vi tog hjem. På vej hjem imens jeg stod ved rulletrapperne skete det mest uheldige. Jeg taber uheldigvis min telefon ud af min hånd, og den falder direkte ned på rulletrappen. Det gjorde desværre at skærmen smadrede. Jeg måtte bare have den skiftet fordi jeg brugte min mobil meget, og det var den jeg kommunikerede med mine veninder så vi kunne mødes. Jeg valgte at tage ned til fixphone.dk næste dag. Der fik jeg skærmen skiftet ret hurtigt. Det klaret det virkelig godt. Jeg kunne nu skrive med mine veninder igen, og vi snakkede om at mødes igen for at se en film, og tage ud og spise.