Der er mange måder at leve grønnere på, køb af en safety razor er blot én af dem

Hverdagen er fuld af rutiner. Din morgenrutine er måske præget af din brug af visse produkter, nogle er miljøvenlige og andre er måske ikke. I GreenTown tænker vi kvalitet og personlige præferencer ind i ligningen, når vi udvælger produkter, der er miljøvenlige og bæredygtige. For at vende tilbage til din morgenrutine, er barbering måske en del af den. I så fald, kunne du med fordel kigge på køb af en safety razor, som GreenTown er forhandler af. Den klassiske barberskraber fås i flere forskellige variationer og farver. Om du er til guld, metal, grøn eller lyserød. Det er underordnet – der er nemlig varianter af safety razors til hver en smag. 

Bæredygtighed uden kompromiser 

Ved at benytte dig af den miljøvenlige safety razor behøver du ikke gå på kompromis med design eller holdbarhed. Den klassiske safety razor er nemlig produceret af miljøvenlige materialer såsom bambus og metal. Det er to materialer som er langt mere bæredygtige end for eksempel plastisk, som mange barberskrabere i dag er lavet af. Der fås også safety razors, som minder om den klassiske og mere gammeldags barberskraber, mange kender til. Det har også sin charme.

En lille ændring for dig; en stor ændring i forhold til miljøet 

Måske er miljøvenlige barberskrabere ikke det første, der falder dig ind, hvis du tænker over, hvordan du kan implementere miljøvenlige tiltag i din hverdag. Det er dog et nemt tiltag, så hvorfor ikke? På GreenTowns hjemmeside kan du shoppe meget andet end miljøvenlige barberskrabere. Der er blandt andet et stort udvalg af økologisk tøj til kvinder. Der er et stort udvalg af sommerlige kjoler, funky bukser, træningstøj og undertøj. GreenTowns team har sørget for, at de produkter, som er tilgængelige på hjemmesiden alle lever op til høje standarder inden for bæredygtighed. Så hvis du er begyndt at overveje om du skulle være lidt grønnere, er det et godt sted at starte med at gå på opdagelse.