Få råd til en ny garderobe

Mange finder en særlig glæde ved at shoppe. Nogle finder en direkte befriende afhængighed ved at købe nyt, og hvorfor skulle man ikke det? Noget tøj associeres med særlige minder; ah ja, det var de bukser du havde på, dengang du mødte din ekskæreste første gang… personen som knuste dit hjerte og ledte til mange dårlige minder, der stadig pipper i baggrunden. Ja dem kan man jo pludselig ikke gå med.

Der er også følelsen af at være ny. Når man iklæder sig disse nye klæder, så er man et nyt jeg. Problemet hvis man har en sådan trang til at finde sit nye jeg og virkelig omfavne denne shoppe glæde, så skal man have penge på lommen, og det er ikke altid lige let.

Skaf lidt hurtige penge

Med hensyn til at få pengene til at række når man har regninger og hverdagen der skal hænge sammen, så går det hen og bliver et spørgsmål hvor pengene til shopping skal komme fra. Folk er oftest splittet i dette her. Nogle vil sige, at du skal være tålmodig, spare sammen også nyde dine købte ting, når du endelig køber dem. Andre vil sige, at du bare lige hurtigt kan tage et lån også nyde godt af de gode tilbud, der er nu og her, for du er ikke garanteret, at de er når du endelig har sparet sammen.

Men hvis pengene er stramme, vil du også være nødt til at være reflekterende når du skal tage et lån. Gå efter et billigt lån, hvor renterne ikke ender med at være det eneste af lånet du får betalt af på. Spørgsmål som du er nødt til at stille dig selv, når du vil tage et lån, så du ved, at du tager et billig lån, handler ikke alene om den givne renteprocent men lige så meget om, hvor længe du kan kapere at betale af; altså overveje selve afbetalingsperioden.

Nyt, men brugt.

Alternativt kan du med shopping også vælge at hoppe på dillen om genbrug. Man har oplevet i takt med at et større fokus er blevet lagt på miljøet, at folk har fået en større forståelse og interesse for genbrugstøj.

Genbrug har mange fordele med sig, og du som kunde kan både møde nogle til tider ret moderne jakker der er sat sindssyg meget ned, men også at netop fordi det er sat så meget ned som det er, så er der også en større mulighed for at frigøre sin indre designer og prøve lidt ting af. Har man for eksempel set en DIY video om at style sit tøj, så gør det ikke lige så ondt at fejle, hvis man har brugt små 30 kroner frem for 100-200 kroner.

Det giver altså både en mulighed for at finde sig selv noget tøj der føles nyt for sig selv, eller som har fået et redesign, der gør det til en ny udgave af noget gammelt.