Fik hjælp af en maskine!

Det var utroligt hårdt at slå med Kenneth, for jeg var virkelig glad for ham. Dog skændtes vi for meget til sidst, så der var ingen vej udenom. Problemet er, at jeg er en pige, der er glad for sex, så enten skulle jeg finde en ny kæreste, eller også skulle jeg købe mere sexlegetøj.

Jeg snakkede med min veninden Lonni om det, og hun sagde med det samme: “Køb da en sexmaskine”. En hvad for noget, svarede jeg. En sexmaskine er hurtigere, bedre og mere udholdende end nogen mand, konstaterede hun.

Vi gik sammen på nettet, og fandt en hjemmeside ved navn, Sexgyngen.dk. På hjemmesiden fandt vi en udførlig sexmaskine guide, hvor vi kunne læse, at maskinerne også blev kaldt for dildomaskiner og kneppemaskiner.

Det var virkelig en lækker guide, som var fyldt med videoer og billeder, som viste de mange forskellige typer af sexmaskiner. Desuden viste de de bedste sexstillinger til en kneppemaskine, og det var blandt andet missionæren, doggy style samt cowgirl.

Bestilte en sexmaskine online

Jeg må ærligt indrømme, at jeg blev noget så liderlig af at læse og se de mange billeder og film af kvinder, der blev bollet af disse “bollemaskiner”. Der gik ikke 5 minutter fra, jeg var færdig med at kigge guiden igennem, til jeg bestilte en sexmaskine online.

Maskinen var en dildomaskine, hvor en dildo kører ud og ind med præcis den hastighed, som passer mig. Jeg kan endda købe ekstra tilbehør dertil, hvis jeg f.eks. gerne vil have to dildoer på på samme tid. På den måde kan jeg både få en dildo ind vaginalt såvel som analt, hvilket jeg nyder ganske meget.

Sexmaskinen endte med at koste 3.200 kr. inkl. tilbehør og fragt, og den har været alle pengene værd. Når jeg kommer træt hjem fra arbejde, lægger jeg mig bare på sengen, tager fjernbetjeningen i hånden, og så kører dildoen ellers bare ind og ud, til jeg får en orgasme.

Måske lyder en kneppemaskine til at være noget vulgært noget, men jeg er faktisk ligeglad. Aldrig har jeg prøvet noget så skønt, og noget som bare kan blive ved og ved uden at blive træt. Mit problem har altid været, at mændene kommer længe før mig, hvilket er drøn irriterende.

En dildomaskine kan bare blive ved og ved, og det højeste antal orgasmer, jeg har fået, er 6! Det højeste antal en mand har givet mig er 2, og det er kun sket én gang. Så til alle kvinder, såvel som alle mænd, kig forbi Sexgyngen.dk, og se den ultimative guide.