Fysiurgisk massør

Som vi alle ved, er fysioterapi den gren af lægevidenskaben, der beskæftiger sig med fysioterapi og genoptræning. En fysioterapeut er en sundhedsperson, der har specialiseret sig i diagnosticering og behandling af fysiske lidelser.

Men hvad er en fysioterapimassør?

En fysioterapi massør er en fysioterapeut, der bruger massage som en behandlingsform. Massageterapeuter er sundhedspersonale, der yder terapeutiske behandlinger til patienter.

Udtrykket “fysioterapeut” bruges ofte i flæng med “massør” Der er dog en forskel mellem de to erhverv. En fysioterapeut er en sundhedsperson, der har gennemført et akkrediteret fysioterapi-program, mens en almindelig massør ikke nødvendigvis er en sundhedsuddannet person.

Når du leder efter en fysioterapeut massør, er det vigtigt at finde en, der er kvalificeret og har erfaring med massageterapi.

Tips til at finde en fysiurgisk massør

Her får du en række tips til at finde en fysioterapeut:

  1. Spørg din læge om anbefalinger.

Din læge har sandsynligvis et par gode anbefalinger til fysioterapeut massører i dit område.

  1. Spørg dine venner og familie om anbefalinger.

Hvis du kender nogen, der har haft en positiv oplevelse med en fysioterapeut, så bed dem om deres kontaktoplysninger.

  1. Tjek med dit forsikringsselskab.

Nogle forsikringsselskaber har en liste over foretrukne udbydere i dit nærområde, som du kan vælge mellem.

  1. Lav en søgning på nettet.

Hvis du ikke er sikker på, hvor du skal starte, kan en simpel søgning på nettet give dig et godt overblik over fysiurgisk massører i dit område.

  1. Læs online anmeldelser.

Når du har indsnævret din liste over potentielle fysioterapeut massører, kan du tage dig tid til at læse online anmeldelser. Det vil give dig en god idé om, hvad andre har af erfaringer med hver enkelt massør.

  1. Aftal en konsultation.

Før du træffer din endelige beslutning, er det altid en god idé at planlægge en konsultation med hver af dine potentielle massører. På den måde får du mulighed for at stille spørgsmål og se, om terapeuten passer til dig.

  1. Følg din mavefornemmelse

Når du har afvejet alle dine muligheder, skal du vælge den fysiurgiske massør, der er den rette for dig. Stol på din mavefornemmelse – hvis det føles som om at det er det rette valg, så gå med fornemmelsen.